27. Dönem CHP Manisa Milletvekili Adayı, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi, iş insanı Lale Erdoğan Tunçer, Cuma günü Ankara’da genel merkeze giderek 28. Dönem CHP Manisa Milletvekili Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı. CHP’nin Manisa’da saygın isimlerinden biri olan Tunçer’e destek var.  

Seçimlerin ülkemiz ve Manisa için hayırlı olmasını dileyen Tunçer; “Uzun yıllardır ailem ile birlikte Manisamıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Şehrimizi ve hemşerilerimizi tarım, turizm, sanayi, kültür ve sanat gibi birçok konuda temsil etmek; değer katmak ve sorunlarını çözebilmek için ilk adımımızı attık. Genel merkezimizde çok güzel bir atmosfer vardı. Partimiz ve şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Lale Erdoğan Tunçer kimdir?

Manisalı bir ailenin kızı olan Lale Erdoğan Tunçer, 19 Haziran 1974 tarihinde Almanya'nın Köln şehrinde doğdu.

İlkokulu İzmir'de, ortaokul ve liseyi Ayvalık’ta okudu.

Bilkent Üniversitesi'nde hazırlık okuyup, Hacettepe Üniversitesi'nde turizm eğitimi aldı.

Lale Erdoğan Tunçer, yaklaşık 30 yıldır iş hayatının içinde, işletmeci ve yönetici olarak görev yapıyor.

Kurumsal firmalarla insan odaklı istihdam yaratıcı ve artırıcı gönüllü çalışmalar yapıyor...

45 Park AVM’nin kurulmasına öncülük etti. Aile şirketi 45 Park'ta AVM’nin yöneticiliğini yürütüyor.

Manisaspor U18 takımından Türkiye Şampiyonasına güzel başlangıç Manisaspor U18 takımından Türkiye Şampiyonasına güzel başlangıç

Manisa’da çeşitli alanlarda iş gücüne katkı sağlayan bir iş kadını olarak, toplumsal projelere ve vakıflara da anlamlı desteklerde bulunuyor.    

27. Dönem CHP Manisa Milletvekili Adaylığı ile siyaset dünyasına ilk adımı attı.

Cumhuriyet Kadınları Derneği'nde aktif görev alarak, kadın hakları, kadına şiddetin durdurulması ve sorunların çözümü noktasında önemli bir rol üstlendi.

29 Ekim Kadınları Derneğinin hem Manisa kurucu üyesi, yönetim kurulu üyesi görevinin yanısıra derneğin Ankara Genel Merkez Delegesi görevini yürütüyor.

Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde meclis üyeliğine seçildi. Manisa'da iş sahaları, sanayinin ve turizmin gelişmesi için çalışıyor. 

Ülke sorunlarına duyarlı, çözüm odaklı bir misyonu benimsiyor.    

Evli ve bir çocuk annesi olan Tunçer, şehrin ekonomisi ve istihdama katkı sağlamaya devam ediyor...

Editör: Murat Yalçın