Kula 4 Eylül Ahmet ve Sabahat Özmen Ortaokulu öğrencileri Değerler Eğitimi kapsamında düzenlenen etkinlikte Kula Devlet Hastanesi’nde hasta ziyaretinde bulundu.

Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Vahit Demir tarafından karşılanan öğrenciler polikliniklerde hasta ziyaretinde bulundular. Öğrencilerin düşünceli davranışları hastaları ve hasta yakınlarını da memnun ederken ziyaret sırasında zaman zaman duygusal anlar da yaşandı. Ziyaret sırasında hastalara öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi. Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Vahit Demir, ziyaretten çok memnun olduklarını söyleyerek, "Böyle bir çalışmayı yapan okul idarecisi ve öğretmenlerine teşekkür ederim" dedi.

Ziyareti planlayan okul rehber öğretmeni Asım Demir ise, okul olarak Değerler Eğitimi projesine çok önem verdiklerini ve bu kapsamda çalışmaların devam edeceğini söyledi. 4 Eylül Ahmet ve Sabahat Özmen Ortaokulu Müdürü Ümit Avcı ise, "Bizi misafir eden Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Vahit Demir’e ilgilerinden ötürü çok teşekkür ederiz. Okul olarak bu türlü güzel etkinliklerimize devam edeceğiz. Ayrıca hastanelerde yatmakta olan tüm hastalarımıza acil şifalar dileriz." diye konuştu.

Editör: TE Bilişim