Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde asfalt ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Kırkağaç’ın Kuyucak ve Söğütalan Mahallelerini birbirine bağlayan yolda 6 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme çalışması yapıldı.
‘Böyle Yolu Görmedik’
Söğütalan Mahalle Muhtarı Süleyman Şahse, “Öncelikle Cengiz Başkan’a teşekkür ederiz. Böyle bir yolu daha önce görmedik. Yıllardır geçmişteki muhtarlarımız bu yolların yapılması yönünde dilekçe verdiler. Sayın Başkan Cengiz Ergün’ün mahallemize yaptığı ziyaret esnasında kendisine burasıyla ilgili talepte bulunmuştuk. Onun da talimatlarıyla çok kısa bir sürede yol yapıldı. Başkan Cengiz Ergün başta olmak üzere tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

‘Artık Ayakkabılarımız Toz Olmadan Çıkıyoruz’

Yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti aktaran Ramazan Şahse, “Allah’a çok şükür bu yolu yaptıranlardan. Şimdiye kadar çizmeyle çıktığımız yolu artık ayakkabılarımız toz olmadan çıkıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve tüm ekibine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Başkan Ergün’e Ne Kadar Teşekkür Etsek Az
Emin Şahse, “Cengiz Başkan’ın bu hizmetlerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Arızalı sularımız yapıldı, yollarımız asfaltlandı bundan sonrası da sağlık artık. Herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

‘Ayağım Çamura Değmeden Camiye Gidebiliyorum’

Kuyucak Mahallesi sakini Emin Kale ise, “Bu hizmetler takdire şayan hizmetlerdir. Yapanlardan Allah razı olsun. 84 yaşımdan sonra ayağım çamura değmeden camiye gidebiliyorum. Herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Mahallemize Dört Dörtlük Yatırım Yapıldı

Kuyucak Mahalle Muhtarı Mehmet Demirci, “Büyükşehir ve MASKİ olarak mahallemize dört dörtlük yatırım yapıldı. Söğütalan ve Kuyucak Mahallesi arasındaki 1 kilometrelik yolunda 6 bin metrekarelik kilit parke taşı çalışması yapıldı. Halkımız için güzel bir hizmet oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve daire başkanlarına teşekkür ederim. Mahalleli yapılan hizmetlerden çok memnunlar. Yapılan ve yapılacak işler için de herkese ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyorum” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim