Kahvehane ziyaretleri kapsamında mahalleye program düzenleyen Karadağ’ı mehterle karşılayan mahalle sakinleri diğer taraftanda balkonlara çıkarak desteklerini ilettiler.

Başkan Durbay: “Manisa’yı festivaller kenti yapacağız” Başkan Durbay: “Manisa’yı festivaller kenti yapacağız”

Şehzadeler’in 5 yıl boyunca yönetimini gerçekleştirecek Belediye Başkanının belirleneceği yerel seçimler yaklaşırken İYİ Parti’nin Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ’a her kesimden vatandaşın ilgisi açıkça görülebiliyor.

Kahvehane programında Karadağ kendisini karşılayan topluluğa karşı yaptığı konuşmasında; “Bu zamana kadar birleşe birleşe büyük bir aile olduk. Ailemiz Şehzadeler’i seven, derdi memleket olan, çocuklarımız daha iyi bir şehirde yaşasın diye düşünen binlerce kişiden oluşuyor. Parti ayrımı yapmadan herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışını Şehzadeler’de hayata geçireceğimizin sözünü en başta vermiştik. Bugünde görüyorum ki meselesi önce memleket olan herkes burada. 1 Nisan’dan itibaren kazanan Şehzadeler olacak.” dedi. Konuşmasının ardından seçim merkezine kadar kortej eşliğinde hareket eden İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ’a çok sayıda vatandaş balkonlarına çıkarak destekte bulundu.

Editör: İclal Çiçek