Denizli Haberleri

Denizli haberleri ve güncel Denizli gelişmeleri, Denizli ile ilgili tüm video, Denizli fotoğrafları ve Denizli haberleri Manisa Haberleri sitemizde


Asayiş

Denizli-Manisa karayolunda aynı yönde ilerleyen iki otomobili çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Asayiş

Denizli'de yıldırım düşmesi sonucu çok noktada başlayan orman yangını yaklaşık 22 saatin sonunda kontrol altına alındı. Havadan ve karadan soğutma...

Genel

Yunusemre Belediyespor'un güreşçileri, Denizli'nin Acıpayam ilçesinde düzenlenen İllerarası Grekoromen Güreş Turnuvası'ndan 23 madalya ve 1 kupa ile döndü.

Asayiş

Denizli-Manisa karayolunda 3 araçla birlikte zincirleme kazaya karışan traktör ortadan ikiye bölündü.

Alaşehir

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde kocası tarafından tüfekle öldürülen Buse Demirkıran memleketi Denizli’de toprağa verildi. Cezaevinde tutuklu bulunan babası jandarma eşliğinde kızının...

Asayiş

Denizli-Manisa karayolu üzerinde yağış sonrası kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tır kanala devrildi.

Asayiş

Denizli’nin Babadağ ilçesine bağlı 2 mahallede üç çiftçiyi hileli tartı kullanarak 125 bin TL dolandırdıkları iddia edilen 4 şüpheli, JASAT...

Genel

Denizli’nin Merkezefendi ilçesindeki aralarında çıkan tartışma sonucu babasını bıçakla yaralayan genç, ormanlık alanda ölü olarak bulundu.

Genel

Denizli’de inşaat malzemeleri yüklü tır bir anda alev aldı. Alev topuna dönen tır itfaiyenin yoğun uğraşları sonucu kontrol altına alındı.

Asayiş

Manisa - Denizli karayolu üzerinde aynı yönde ilerleyen iki aracın çarpışarak yoldan çıktığı kazada iki sürücü yaralandı.

Asayiş

Denizli'den Manisa istikametine ilerlemekte olan minibüs, motor aksamında meydana gelen arıza nedeniyle yanmaya başladı. Minibüsten geriye metal yığını kaldı.

Genel

Denizli’de komşusuyla gürültü nedeniyle tartışan şahıs, silahla etrafa rastgele ateş açtı. Olayda şahsın tartıştığı komşusu ölürken, kiracısı da yaralandı.