HABER: AHMET ÜNSAL

AK Parti MKYK ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Partisinin Manisa İl Teşkilatının Kurşunlu Handa verdiği iftar yemeğinde “CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, burada MHP’nin grup başkanvekili var. Adam görmek istiyorsa burada bir örneği var.”sözlerine Özel’den yanıt gecikmedi. Manisa’da partisinin bayramlaşmasına katılan Özel; “Onun beklediği ekmek bizden ona düşmez. Murat Baybatur kendi klasmanında oynasın, kumda oynasın” yanıtı verdi.
CHP’li Özür Özel ise  partisinin il örgütündeki katıldığı bayramlaşma sonrasında gazetecilere Ak Parti MKYK üyesi Murat Baybatur’un kendisini hedef alan sözleri hatırlatıldığında;
“Kendi iftar yemeğinde hapur köpürerek meydan okumak kolay. Yiğitsen mertsen sahada karşımıza çıkacaksın. Sokağa çıkmaya esnafın karşısına çıkmaya vatandaşın karşısına çıkmaya yüzün olmayanlar kendi iftar yemeklerimde efelik taslıyor. Sayın Baybatur çok isterim bir hemşehrime bende bir katkı sağlayayım. Özgür Özel’in sözlerine Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan cevap verdi, yeterli gelmedi. Bütün Ak Parti Grup Başkan vekilleri verdi, olmadı. Parti sözcüsü MKYK üyeleri bütün bakanlar olmadı en son Ak Parti’de son sözü Recep Tayyip Erdoğan söyledi. O da çareyi soy adımla dalga geçmekle buldu. Bana mahkeme açacağını söyledi. Avukatının adı Ahmet Özel, Isparta Milletvekilinin adı Recep Özel, Hatay Milletvekilinin adı Abdülkadir Özel. Bunlar otursunlar bayram sofrasında ailelerine Cumhurbaşkanımız bizim soyadımızı niye tuhaf buluyor diye anlatsınlar. Bu kadar siyasetin Özgür Özel’in sözüne Ak Parti’nin Genel Başkanı düzeyinde cevap verildiği bir yerde Murat Baybatur’a istediği ekmek buradan çıkmaz. Murat Baybatur Özgür Özel’in kimseye hakaret etmeyeceğini bilsin. Daha önce hakaret ettim diye Hulisi Akar dava açtı üç gün önce onu kazandık. Hakaret ettim diye Fahrettin Altun dava açtı onu kazandık. Hakaret ettim diye ki diktatör bozuntusu dedim diye hepsi birden çok bozulmuştu, bağırmıştı, o davayı da kazandım. Bütün davaların gerekçesinde hakaret değil siyasetin gerektirdiğinde eleştiri sınırları içerisindedir. Akar’a bunların söylenmesinin, Pergolecinin yaptığı evin kamuoyuna ilan edilmesinin boğaz içinde yaptığı haksız yapılaşmanın ve Cumhurbaşkanın yapılan bu itirazın içinde kamusal yarar vardır diyor. 
Özgür Özel’in ifadelerinde kamusal yarar görülmüş. Murat Baybatur’un çırpınmalarında kendisi açısından zor durumda olduğu teşkilatında teşkilatsal bir fayda umuyor. Ama onun beklediği ekmek bizden ona düşmez. Murat Baybatur kendi klasmanında oynasın, kumda oynasın” yanıtı geldi
  
“ALTI VEKİL VAR BİR TANESİ BİLE RESMİ BAYRAMLAŞMADA YOKTU”

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Manisa Valiliğinin Öğretmenevindeki protokol bayramlaşmasına Ak Partili milletvekillerinin katılmadığına dikkat çekerek; “Murat bey biz buradayız, Manisa’dayız, ama Murat bey yok yine. Meydan okuyup da sonra ertesi gün Manisa’da olmamakta ancak Murat bey notere yakışır. Burada olsaydı cevabını alırdı.
Manisa’da altı tane AKP’li vekil var bir tanesi bile resmi bayramlaşmaya gelmiyor. Manisa’da psikolojik iktidar el değiştirdi Türkiye’de de el değiştirdi. Siyasi iktidarın el değiştirmesi için gün sayıyoruz” dedi..

Ege'de korku dolu anlar! Dev gemi iskeleye böyle çarptı Ege'de korku dolu anlar! Dev gemi iskeleye böyle çarptı

BAYBATUR ÖZEL HAKKINDA NE DEMİŞTİ….
Cumhur İttifakından MHP Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay’ında katıldığı iftar yemeğinde CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’in Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a yönelik sarf ettiği sözlere karşı çıkışta bulunarak; “1 haftadan beri ülkemizde yaşananları görüyoruz. Bir Manisalı olarak, bir Manisa milletvekili olarak büyük bir üzüntü içerisinde haberleri takip ediyoruz. Bakıyoruz, görüyoruz ki yine Manisa’nın bir milletvekili, ne yazık ki grup başkanvekilliği yapan CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, burada MHP’nin grup başkanvekili var. Adam görmek istiyorsa burada bir örneği var. Onu anlatmak için bunu ifade etmek istiyorum. Çıkıyor televizyonlara Sayın Cumhurbaşkanımızla alakalı ağza alınmayacak şekilde ağır hakaretler ve gözlerinden, ağzından adeta ateş fışkırırcasına kin ve nefret içerisinde ne yazık ki konuşmalar gerçekleştirdi. Bir Manisalı olarak utandım ve üzüldüm. Bir Manisalıya böylesi ağır ifadeler yakışmaz” ifadelerini kullanmıştı.
 

Editör: TE Bilişim