CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, iki oğlunu şehit veren Hatice Gülhan’ı ziyaret etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette gözyaşlarını tutamayan Özgür Özel, o anları şöyle anlattı: “Üsteğmen oğlu Yılmaz’ı uçak kazasında Polis oğlu Hasan’ı ise 15 Temmuz akşamı şehit veren Hatice Gülhan annemizi Çankırı Eldivan’da ziyaret ettim. 
O ağladı biz ağladık.
Annemizin elinden aşını yedik, suyunu içtik, hayır duasını aldık, içindeki o yangını söndüremeyiz ama başka anaların yüreği yanmasın diye ne gerekiyorsa yapacağız.

HASAN GÜLHAN NASIL ŞEHİT OLMUŞTU?  
Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Arslan’ın koruması olan Hasan Gülhan, 15 Temmuz gecesi FETÖ’cü hainlerin saldırısı sonucu Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü önünde şehit düştü. Gülhan’ın Üsteğmen abisi de bir operasyon sırasında şehit olmuştu.

Dolandırıcıların "virüs" tuzağı:  Tek tıkla 10 milyonu uçtu Dolandırıcıların "virüs" tuzağı: Tek tıkla 10 milyonu uçtu

Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi, Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Arslan'ı koruma görevi yapan Hasan Gülhan, darbeci hainlere karşı durmak üzere amiri ile Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü’ne gitti. Darbeci hainler tarafından düzenlenen saldırı sonucu orada şehit olan Gülhan, Çankırı'nın Eldivan ilçesinde düzenlenen cenaze törenin ardından torağa verildi.

46 yaşında ve 2 çocuk babası olan Hasan Gülhan’ın cenazesi, memleketi Çankırı'da, ağabeyi Şehit Üsteğmen Yılmaz Gülhan'ın mezarının yanına defnedildi.

Editör: TE Bilişim