Ege'de vahşet: 3 aylık hamile eşini bıçaklayarak öldürdü! Ege'de vahşet: 3 aylık hamile eşini bıçaklayarak öldürdü!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, sosyal paylaşım platformu Twitter'da tartıştı. 
Özgür Özel, Çataklı'nın yurt dışında olan kardeşinin FETÖ soruşturmasında arandığı sözleriyle ilgili bugün yeni bir açıklama yaptı. Çataklı'nın kardeşinin geçen yıl Çankırı'ya geldiğini iddia eden Özel, Twitter paylaşımında "Süleyman Soylu sorumluluk altında olduğunu itiraf etmiş. Kardeşinin aranan listesinde olduğunu bilmeyenler teröristlerin ayakkabı numaralarını bilmekle övünüyor. Aldığımız telefonlar İsmail Çataklı'nın araması olan kardeşinin geçen yıl Çankırı'ya geldiğini söylüyor" ifadelerini kullandı.
Özel'in açıklamasına Twitter hesabından yanıt veren İsmail Çataklı, "İftira ediyorsun, yalan söylüyorsun! Çünkü sizin için izzeti nefis, haysiyet, devlet gibi kavramların bir önemi yok! Böyle terörde arananlar listesinde falan yok! Yılbaşı iznine geldi, savcılığa ifadesini verdi. Size Yazıklar olsun Köstebek Özgür" dedi. 
ÖZEL: BEN SÖYLEMESEM İFADE BİLE VERMEYECEKTİ
İddiasının doğru olduğunu belirten Özel de Çataklı'ya "Ne iftirası atmışım. Yılbaşı izni için gelmiş de, sen külahıma anlat onları... FETÖ firarisi kardeşin ben söylemesem ifade bile vermeyecekti. Siz hani konuşmuyordunuz, hani küstünüz, hani haberin bile yoktu? Köstebeğin de adını öğreneceksin ama şimdi değil..." karşılığını verdi.
Ne olmuştu?
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 22 Aralık günü TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, İçişleri Bakanlığı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik "terör soruşturması"na tepki göstermişti.
Özel, "İBB’deki süpürgeciye diyor ki, ‘Senin biraderinin bir terör örgütü ile ilişkisi varmış'. Onun için 'Ekrem suçlu' diyor. Yazıklar olsun. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya soruyorum, bakan yardımcın İsmail Çataklı’nın kardeşi FETÖ firarisi mi değil mi kardeşim?" demişti.
ÇATAKLI: KARDEŞ KONUSUNDA GİRECEK EN SON KİŞİSİN
Özel'in açıklamasına yanıt veren İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, "Kardeş konusuna girecek en son kişisin Özgür Özel. Biyolojik kardeşinin durumu belli! Biyolojik olmayan kardeşin Selçuk Kozağaçlı DHKP/C yöneticiliğinden içeride! Kardeşim 32 yıldır yurt dışında yaşıyor. Sen söyleyince baktım, hakkında ihbar var. Gelir adalete hesabını verir" ifadelerini kullanmıştı.
Çataklı'ya kardeşiyle ilgili iddiasını açıklama çağrısı yapan Özgür Özel ise "Benim kardeşimin nesi var Hadi açıkla!!! Suçu mu var, sabıkası mı? Terör örgütü bağlantısı mı? İBB çalışanıysa kardeşinin suçunu hem kendisine hem belediyeye çektireceksiniz, FETÖ firarisi kardeşini sorunca çamura yatacaksınız. İşte sizin ahlak ve adaletiniz" dedi.
ÖZEL'DEN, 'ÇATAKLI'NIN KARDEŞİ İSİM DEĞİŞTİRDİ' İDDİASI
Tartışma, 26 Aralık'ta da devam etti. Özgür Özel, FOX TV'ye yaptığı açıklamada "İçişleri Bakan Yardımcısı, kardeşi hakkında ihbar olduğunu benden öğrenmiş! Hakkında kırmızı bülten çıkarılması gerekir. Teröristlerin ayakkabı numaralarını bilen adam, kardeşinin firari olduğunu bilmiyor! Sen camdan evde oturuyorsan, başkasının evine taş atmayacaksın..." diye konuştu.
Özel, Çataklı'nın kardeşinin başvuru yaparak ismini değiştirdiğini de iddia etti.
Özel'in iddiasını reddeden Çataklı, "Özgür Özel Yalan söylüyorsun. Namussuzluğun da bir sınırı var. Yargı önünde sana hayatının en büyük bedelini ödeteceğim. Biz yedi kardeşiz. Altısı yurt dışındaydı, biri dönüş yaptı, diğerlerinin en eskisi 34 yıl olmak üzere yurt dışındalar 32 yıldır yurt dışında olan biriyle ilgili bir ihbar var. Gelir, herkes gibi adalete hesabını verir. Nüfus kayıtlarımızda da herhangi bir isim değişikliği yok" açıklamasını yaptı. 

Editör: TE Bilişim