Ege'de korku dolu anlar! Dev gemi iskeleye böyle çarptı Ege'de korku dolu anlar! Dev gemi iskeleye böyle çarptı

1979 Manisa doğumlu yazar Murat Gökyıldız, 5 yıl aranın ardından Aşkın Hiç Hali isimli kitabını yazdı. 
Kitapta dünyanın en ünlü aşk öykülerinden birini kendi tarzıyla kaleme alan yazar, olaylar zincirini bir geceye sığdırmayı başardı. 
23 yıldır eğitim camiasının içinde olan, öğrenciler yetiştiren Murat Gökyıldız, kitapla ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi: “Yazdığım roman yazmak zoruna olduğum bir romandı. Bu hikaye 20 yıl önce kalbime bir tohum olarak düşmüştü. 20 yılda o tohum çimlendi, mayalandı. Ve artık olgunlaştı, nihayet kitaba dönüştü. Bu kitapla ilgili beklentim, bir solukta okunmasıdır.”          
Kitabıyla ilgili detaylar veren Murat Gökyıldız, sözlerini şöyle sürdürdü: 
“Bu roman çöllerin en güzelinde başlayıp aşkların en güzeline doğru kanatlanırken okuyucusuna şiir tadında sade ve akıcı bir dil eşliğinde keyifli bir okuma vaat ediyor. Sayfalar arasında kendinizi bir anda koyu kuyu karanlığının soğuğunda bulurken bir anda çöl sıcağının hiç olduğunu düşünürken bulacaksınız. Aşkın Hiç Hali, geçmişi gün içinde yaşatırken, unuttuklarımızı hatırlatacak bir ilaç unutamadıklarımızı perçinleyecek bir iksir.
Öyle bir aşk hikâyesi ki bu yüzyıllardır insanların diline dolanmış durmuş ama hiç eskimemiş. Hem düne, bugüne, hem de geleceğe ait bir öykü bu. Bildiğim en eski eskimeyen öykünün cazibesine kapılıp ilham aldığımın resmidir Aşkın Hiç Hali…” 
Manisahaberleri.com Genel Yayın Yönetmeni Murat Yalçın için kitabını imzalayan Gökyıldız, Manisahaberleri.com’un kültürel etkinliklere önem verdiğini belirterek, teşekkür etti.  
Gökyıldız, daha önce ilk kitabı olan Sümmüz’ü yazmıştı.   


 

Editör: TE Bilişim