Manisa TSO bünyesinde faaliyet gösteren TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi yeni bir etkinliğe imza atıyor. Türk Ekonomi Bankası (TEB) organizasyonu ile düzenlenen Kadın Akademileri çerçevesinde “Nakit Akışını Yönetmenin İpuçları” Atölyesi Manisa TSO  ve  TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulunun desteği ile gerçekleştirilecek. Kadın patronların işlerini geliştirmeye yönelik bilgi ihtiyacını karşılama ve onları ilham veren başarılı iş kadınlarıyla bir araya getirme hedefiyle düzenlenen Kadın Akademileri Manisa programı 15 Mart 2017 Çarşamba günü saat 13.00’da Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası Kongre  Salonu’nda gerçekleştirilecek.
 İş dünyasındaki kadınların potansiyellerini daha çok açığa çıkarmasına destek olabilmek amacıyla finansal hizmetlerin yanı sıra ücretsiz eğitim danışmanlık desteğini de içeren programda Kadın Bankacılığı Yöneticisi Sara Hepşen,  TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Nilgün Aksoy’un  konuşmaları, ActionCOACH İşletme Koçu Ayşegül Akşak tarafından Nakit Akışını İyi Yönetmenin ipuçları konulu sunum ile devam edecek.
Türkiye genelinde 2015 yılında başlayan Kadın Akademileri Programı “Nakit Akışını İyi Yönetmenin İpuçları” Atölyesi’ne Manisalı tüm kadın girişimcileri ve girişimci adaylarının farklı ve dikkat çekici içeriği nedeniyle yoğun katılımı bekleniyor.
 

Editör: TE Bilişim