Şehit annesi duygulandırdı.... 0ğlunun odasını anı evine çevirdi Şehit annesi duygulandırdı.... 0ğlunun odasını anı evine çevirdi

Manisa Kitap Fuarı çok anlamlı bir etkinliğe sahne oldu. Manisa’nın en büyük özel okullarından biri olan Mer Koleji, Halıtlı İlköğretim kurumlarında okuyan öğrencileri Manisa Kitap Fuarına taşıdı. Fuar gezisi öncesinde öğrenciler Mer Koleji Manisa kampüsünde kahvaltı yaptı.  
Yundağı’nda 12 mahallenin öğrencilerinin taşınarak eğitim gördüğü, Taşımalı Eğitim Merkezi Halıtlı İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Öztürk öncülüğünde Kitap Fuarı gezildi. Öğrencilerin ulaşım desteği de Mer Koleji tarafından sağlandı.  
Halıtlı’da ve Mer Koleji’nde müdürlük yapan Mehmet Kanca, “Manisa’da ilk görev yerim olan Halıtlı İlköğretim Okulunda 5 yıl görev yaptım. Ve burayla bir gönül bağım oluştu. Bana uğurlu geldi. Daha sonra Gazi İlköğretim Okulu, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Mer Kolejinde Müdürlük yapmama vesile oldu. Böylesine iki güzide, benim için anlamlı olan iki kurumun ortak bir etkinlikte buluşmasına vesile olmam beni ayrıca mutlu etti.  
Kendimi bu okula borçlu hissediyorum. Bu amaçla çocuklarımızı fuara davet ettim. Fuar öncesinde hep birlikte kahvaltı yaptık. Daha sonra onlara kitap fuarında çeşitli kitaplar hediye ettik. Çok sevindiler. Bu da beni mutlu etti. Çocuklar bizim geleceğimiz. Özellikle imkanların kısıtlı ya da uzak olup bu tarz etkinliklere ulaşmaya vesile gereken mahallelerdeki öğrencilere bu imkanların sunulmasının ve aracı olunmasının anlamlı olduğunu düşünüyorum.  Bu etkinlik vesilesiyle Yuntdağındaki tüm öğrencilerimize sevgi ve selamlarımı gönderiyorum." diye konuştu.      

Editör: TE Bilişim