Benzin ve mazot fiyatı indirimi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Brent petrolde bir geri çekilmenin olmasıyla 15 Mart tarihinde motorine bir indirim gelmişti. Akaryakıt fiyatlarındaki güncel son durum araştırılan konular arasında bulunuyor. Akaryakıt fiyatları ile ilgili bir indirim haberi daha gündeme geldi. Peki benzin fiyatları ne kadar oldu, indirim ne kadar geldi?

Petrol varil fiyatının 100 dolar düzeyinin altına gerilemesiyle beraber benzin ve motorin fiyatı için indirim beklentisi oluştu.

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz "Öncelikle bir kez daha vurgulamak isteriz ki akaryakıt fiyatları serbest piyasa koşullarında oluşmaktadır. Bu oluşumda en önemli pay; petrol fiyatları ve dövizdeki hareketlerdir. Bunun yanı sıra vergiler ve dağıtıcı- bayi payı ile fiyatlar son şeklini alır. Fiyat oluşumunu sürekli denetleme görevi olan EPDK’nın bu fiyatlara doğrudan bir müdahalesi söz konusu değildir. Ancak dağıtıcı- bayi marjlarında formülasyona aykırı hareketlerin tespit edilmesi halinde tüketicilerin mağdur edilmesinin engellenmesi için EPDK’nın tavan fiyat uygulama yetkisi kanunen bulunmaktadır. Gün gün, bayi bayi akaryakıt fiyatlarına ise kurumumuz internet sitesinden ulaşmak mümkündür" denildi.
İNDİRİM GELDİ! 
Geçtiğimiz günlerde mazot fiyatlarına 2 lira 38 kuruluş bir indirim gelmişti. Benzin ve yine mazot fiyatları ile ilgili indirim haberleri geldi.
BENZİNE İNDİRİM GELDİ 
İstanbul'da litresi 18 lira 63 kuruş olan benzinin litresi 62 kuruş indirimle 18 lira 1 kuruşa düştü.

Şehit annesi duygulandırdı.... 0ğlunun odasını anı evine çevirdi Şehit annesi duygulandırdı.... 0ğlunun odasını anı evine çevirdi

MAZOT FİYATLARI NE KADAR? 
Motorine 1 lira 1 kuruşluk indirim sonrası yeni fiyatı 18 lira 66 kuruşa geriledi.

MANİSA’DA SON DURUM 
Manisa’da motorinin litresi 18,85 TL 
Benzinin litresi 18,24 TL 
LPG 10,55 TL 
 

Editör: TE Bilişim