1 Nisan 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere doğalgazda; mesken abonelerinin tarifesine yüzde 35, sanayi abonelerinin tarifesine yüzde 50 ve elektrik üretim amaçlı tarifeye yüzde 44,30 zam yapıldı.

Ege'de korku dolu anlar! Dev gemi iskeleye böyle çarptı Ege'de korku dolu anlar! Dev gemi iskeleye böyle çarptı

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, doğalgaza gelen zammı değerlendirdi. İYİ Partili Eryılmaz, “Yaptığınız zamlarla vatandaşı doğalgaz yakmaktan korkacak hale getirdiniz” dedi.

“HER GEÇEN GÜN HİPERENFLASYON SARMALINA SÜRÜKLENİYORUZ”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, “AK Parti, zam rekortmeni bir iktidar haline geldi. Aklımıza gelebilecek her ürüne, akaryakıta ve enerjiye her gün zam geliyor. Cumhurbaşkanı’nın, dünyada eşi benzeri görülmeyen, kendi hayal ürünü olan bir ekonomik sistem denendi, 82 milyonu denek yaptılar. Sonuç, her geçen gün hiperenflasyon sarmalına doğru hızla sürüklenen bir Türkiye oldu. Türk milleti her geçen gün daha da yoksullaşırken, yandaşlar paralarına para katmaya, döviz ile müşteri garantisi almaya devam ediyor. Mübarek Ramazan ayı geldi, vatandaşlarımız iftar açacaklar, sahur yapacaklar ama nasıl besleneceklerini kara kara düşünüyorlar. Kırmızı et ve balık artık ulaşılamaz, lüks bir hale geldi. Asgari ücret, açlık sınırının altında. Tüm bunlara rağmen iktidar, ekonomik krizi Rusya-Ukrayna savaşına bağlayarak kendisine cephe oluşturmaya çalışıyor. Türkiye, 1 aydır mı ekonomik krizde? AK Parti iktidarı sayesinde yıllardır ekonomik krizle yaşamak zorunda kalıyoruz” diye konuştu.

“ZAMPİYON İKTİDAR”

Başkan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “Bugün de iktidar kötü bir 1 Nisan şakası yaparak doğalgaza gelen zammı duyurdu. Artık zam geldiği güne değil, zam gelmediği güne şaşırıyoruz. Zaten yapılan zamlarla doğalgaz yakmaya korkan vatandaş, bahar ayına yeni bir zamla başladı. Zampiyon iktidarın vadesi doldu, en kısa sürede kendilerini Türk siyasetinin tozlu sayfalarına göndereceğiz ve İYİ Parti iktidarıyla milletimizi yeniden refaha kavuşturacağız”

Editör: TE Bilişim