Askeri üniformayla servis yapılan restoranda 3 gözaltı! Askeri üniformayla servis yapılan restoranda 3 gözaltı!

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, seçimlerden bir hafta sonra belediye başkan yardımcısı olarak atadığı Halis Özcan’ı görevden aldı. Özcan’ın görevden alınması ilçede ve siyasi çevrelerde şaşkınlıkla karşılandı. 
Telefonla görüştüğümüz Halis Özcan, önümüzdeki hafta konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceğini ifade ederek, “Seçimden önce iyi parti ilçe başkanıydım. Seçimlerden sonra atamamız yapıldı. Ancak herhangi bir gerekçe gösterilmeden görevime son verildi. Bu bana değil partiye yapılmış bir tavır. Benim hiçbir hatam yok, eksiğim yok. Alnım ak yüzüm açık. Her şeye açığız.” dedi.   
17 yaşından beri siyasetin içinde olduğunu hatırlatan Özcan. “Şuan 45 yaşımdayım. 27 yıllık siyasi hayatımda ne şahsıma ne de savunduğum partimin yüzünü kızartacak bir hatam olmadı. İnsanların hakkımda yanlış bir şey düşünmemesi için açıklama yapacağım.” diye konuştu. 
Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu imzasının yer aldığı görevde alınma yazısında “31.03.2019 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde belediye meclis üyesi olarak seçilmeniz vesilesiyle, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 49.madesine istinaden 18.04.2019 belediye başkan yardımcısı statüsünde görevlendirmeniz, tarafımdan görülen lüzum üzerine 15.08.2022 tarihi itibariyle sona ermiştir” ifadeleri yer aldı.   


 
 

Editör: TE Bilişim