Manisa’nın en büyük kenar semtlerinden biri olan Nurlupınar’da bankamatik olmaması yıllardır vatandaşların şikayet konusu… Nurlupınar’ın bitişiğindeki Kazım Karabekir ve doğu yakasındaki Adnan Menderes mahallelerinde yaşayan on binlerce kişi para çekebilmek için Manisa merkeze gitmek zorunda. 
Dört mahalleden oluşan Horozköy semtinde vatandaşların yıllardır verdiği mücadele sonunda, çarşı merkezine bankamatik kurulmuştu. Ziraat Bankası’nın aldığı bu karar Nurlupınar Mahallesi sakinlerini de harekete geçirdi. Mahallede bankamatik için imza toplanıyor. 
Yakında imzalar ilgili bankalara ulaştırılacak.
Mahalleli, binlerce insanın fabrikalarda ve çeşitli kurum ve kuruluşlarda çalıştığını hatırlatarak, çalışanlar ve emeklilerin para çekebilmek için merkeze gitmek zoruna kaldığına dikkat çekti. 
Mahalle sakinleri, Nurlupınar ve çevredeki mahallelerin yararlanabileceği bankamatiklerin bir an evvel uygun bir noktaya kurulmasını istediler.   

İzmir'de dehşet verici olay! 7 kişi 2 kişiyi öldüresiye dövdü, o anlar kamerada İzmir'de dehşet verici olay! 7 kişi 2 kişiyi öldüresiye dövdü, o anlar kamerada


 

Editör: TE Bilişim