Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa'ya yanıt Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa'ya yanıt

Süleyman Cenk İdaye - Serkan Çetinkaya
ADANA (İHA) - İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısında yaşamını yitiren Yusuf Meydan ve kızı Ecrin'in cenazeleri, toprağa verildi. Ecrin’in annesi Mevlide Meydan, "Gösterin bana, bebeğimi istiyorum" diyerek fenalık geçirdi.
Adana Kabasakal Mezarlığı’nda Yusuf Meydan (34) ve kızı Ecrin Meydan’ın (9) cenaze namazını İl Müftüsü Mehmet Taşçı kıldırdı. Baba Yusuf ve kızı Ecrin’e ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Tabutlar cenaze aracına konulduktan sonra anne Mevlide Meydan, "Gösterin bana, bebeğimi istiyorum" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Fenalık geçiren anne Mevlide Meydan, ambulansa bindirildi.
Yusuf Meydan ve kızı Ecrin Meydan’ın cenazeleri gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazeye, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu da katıldı.
ACI HABER MANİSA’DAKİ KUZENLERİNİ YIKTI 
Yusuf Meydan ve 9 yaşındaki kızı Ecrin’in hain saldırıda öldüğü haberi Manisa’daki kuzenlerini yasa boğdu. Yusuf Meydan, Ak Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Semih Şemsettin Şahin’in kuzeni, Manisa’da öğretmenlik yapan Zülküf Meydan’ın ise yeğeni.    
Şemsettin Şahin acı haberi şöyle duyurdu: "İstanbul Taksim’deki patlamada vefat eden rahmetli halamın torunu; Yusuf Meydan ve evladına rahmet diliyorum. Rabbim başta ailesine ve tüm akrabalarımıza sabırlar versin, mekanı cennet olsun. Vefat edenlere rahmet, yaralılara dualar ile şifa dilerim. Masum canlara kıyanları lanetliyorum…” 

Editör: TE Bilişim