Bakan Şimşek'ten 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ters düştü' iddialarına ilişkin açıklama Bakan Şimşek'ten 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ters düştü' iddialarına ilişkin açıklama

2020 Yılında 1.Olağan Gelen Kurulunu Kocaeli’nde gerçekleştiren Kurucu Başkanlığını Ahmet Öz’ün üstlendiği (UGC) Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti ülke genelinde ve dünyanın birçok ülkesinden hızla örgütlenmesini sürdürüyor. 

UGC Genel Merkezince Manisa İl Temsilciliği görevine atanan Ahmet Ünsal’ın ilk ziyareti Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’e oldu.
UGC Onur Kurulu üyesi Sadık Severcan ile birlikte Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’in makamına yönelik gerçekleştirilen ziyaretinde UGC Manisa İl Temsilcisi Ahmet Ünsal, UGC kuruluş felsefesi,ilkeleri ve ülke genelinde nasıl bir strateji izleyecekleri ayrıca dünya genelindeki oluşumları hakkında bilgiler aktardı.
İl Temsilcisi Ünsal, öte yanda UGC Başkanı Ahmet Öz ve yönetim kurulunun selamlarını ilettikten sonra yakın süreçten Manisa’ya yönelik gerçekleştirilecek olan ziyaretlerde ilk öncelikli ziyareti Manisa Valilik makamına yönelik gerçekleştireceklerini iletti.
UGC ailesinin Onur Kurulu Üyesi olan Sadık Severcan’da; “UGC olarak Türkiye’nin yurt dışında tanıtılmasının öncülüğünü üstleneceğiz. Ülkemizdeki genç gazeteci kardeşlerimizin yurt dışındaki gazetecilerle buluşmalarını sağlayarak ortak bilgi alışverişinin yolunu açacağız.” dedi.

VALİ KARADENİZ EĞİTİM YATIRIMLARINI ANLATTI  

Manisa Valisi Yaşar Karedeniz, İl Temsilcisi Ünsal’a  Manisa’da eğitim yatırımları hakkında bilgiler vererek; “Manisa il genelinde eğitime yönelik yaptığımız 54 projemiz bulunuyor. Bunların 18’i tamamlandı. 26’sı devam ediyor. 10 tanesi ihale aşamasında. Ayrıca okullarımızda güçlendirmelere ağırlık veriyoruz. Toplamda 65 adet güçlendirmeye yönelik eğitim birimimiz bulunuyor. Bunların 53 ‘ü okul, 12’isi öğrencilerimiz kaldığı pansiyon. Manisalıların çok yakından bildiği hatta birçok ünlü iş insanı, siyasetçinin mezun olduğu Alirıza Çevik ilkokulunu yeniden bir hayır sever tarafından yapılması için protokol imzaladık. Çok yakın süreçte binası yükselmeye başlayacaktır. Nurlıpınar mahallemizde bulunan Vicdan Karaosmanoğlu ilkokulumuzun yapımı TOKİ tarafından başlanacaktır. Okul yaptırmak isteyen hayırseverlere her türlü yardımı yapmaya hazırız, bizimle diyalog kurmaları yeterli ”dedi
  
MANİSA’YA TAM OLİMPİK YÜZME HAVUZU GELİYOR

Vali Karedeniz, Manisa’nın sportif alanda tesislere sahip olduğunu önümüzdeki günlerde uluslararası yarışmaların yaz kış yapılabilmesinin önünü açılabilmesi için tam olimpik yüzme havuzu ihalesinin hayata geçirileceğinin de müjdesini verdi.

“KENTİ YÖNETENLERE YÖNELİKTE ZİYARETLERİMİZ SÜRECEK”

Uluslar arası Gazeteciler Cemiyeti Manisa İl Temsilcisi Ahmet Ünsal; “UGC Ailesinin ağırlığı yurt dışındaki mesleği yapan gazeteci dostlarımızla ülkemizde bu mesleği tüm zorluklara rağmen yapmaya gayret eden meslektaşlarımızı gerek yurt dışında gerekse yurt içinde bir araya getirerek bütünleşmenin yolunu açmaktır. Manisa’daki gazeteciler arasında mesleki alanlarında çok başarılı kardeşlerimiz bulunuyor. Onların da yurt dışında mutlak izlenimleri olmalı bizlerde bunun önünü açacağız. Bu nedenle bundan sonraki ziyaretlerimizi şehrimizin yerel yönetiminde söz sahibi olan Belediye Başkanlarımız, STK Başkanlarımız, Türkiye’nin en büyük OSB’nin yönetimini üstlenen başarılı yönetimi ile ortak toplumsal projelere imza atmayı hedefliyoruz. Gazeteciliği benimseyen ve onlara öncü olanlarla her platformda bir araya gelmeye özen göstereceğiz.” dedi.


 

Editör: TE Bilişim