İzmir'de dehşet verici olay! 7 kişi 2 kişiyi öldüresiye dövdü, o anlar kamerada İzmir'de dehşet verici olay! 7 kişi 2 kişiyi öldüresiye dövdü, o anlar kamerada

500 Yıllık Mesir geleneğinin önemli bir parçası olan Mesir Fuarı, bu sene farklı bir konseptle gerçekleştirildi. Mesir Çiçek-Fidan-Bahçe Mobilyaları ve Ekipmanları Fuarı adıyla 19 Nisan Salı günü kapılarını ziyaretçilere açan fuar, 24 Nisan Pazar günü geç saatlere kadar devam etti.
SNS Fuarcılık tarafından büyük bir özveri ve kararlılıkla gerçekleştirilen fuarda indirimli ürünler, çiçek çeşitleri ve ekipmanlar Manisalılarla buluşturuldu. Fuar boyunca otomotiv sektörünün öncü ismi Çetaş da son model Ford ve Toyota marka otomobilleri sergiledi.

FİRMALARDAN BÜYÜK İLGİ
500 yıllık Mesir Festivali’nin çeyrek asrı aşkın bir süredir bir parçası olarak organize edilen etkinliğe bu yıl da firmalardan büyük ilgi ve talep geldi. Fuarın yelpazesi genişledi. Bu yıl çiçek, fidan, bahçe mobilyaları ve ekipmanları da eklenince ortaya gezilmeye değer bir fuar çıktı. Ayrıca 100'e yakın firma ürünlerini sergileme ve pazarlama imkanı buldu.

SNS FUARCILIK’TAN TEŞEKKÜR
SNS Fuarcılık, fuara katılan firmalara, Manisa protokolüne ve vatandaşlara teşekkür etti. Yapılan açıklamada; “Çeyrek asrı aşkın bir süredir Manisalıların desteğiyle gerçekleştirdiğimiz fuarımız 30. yıla doğru gidiyor. Bu başarıda en büyük pay sahibi halkımızındır. Pandemi döneminde dahi gerçekleştirdiğimiz etkinliklere desteğini esirgemeyen vatandaşlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca fuar boyunca bizi yalnız bırakmayan tüm kurum ve kuruluşlara ayrıca teşekkür ediyoruz. Fuarımız her yıl büyüyerek şehrin en önemli etkinliklerinden biri olmaya devam edecektir” denildi.  

Editör: TE Bilişim