Antalya'da korkunç olay! Boşanmak isteyen karısını öldürüp intihar etti Antalya'da korkunç olay! Boşanmak isteyen karısını öldürüp intihar etti

Malta-Çakra’da gerçekleşen etkinliğe CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal, Manisa Eczacı Odası Başkanı Devrim Balı, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Yeryüzü sofrasına partililer ve vatandaşlar evlerinden yaptığı yemekleri getirdi, hep birlikte iftar açtılar.

CHP Yunusemre İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Arslan, “CHP Yunusemre Gençlik Örgütü olarak ekmeğini böl sofranı paylaş sloganımızla yeryüzü soframızı kurduk.  Mübarek Ramazan ayının anlam ve önemine binaen partililerimizin, diğer siyasi parti temsilcilerinin, sivil toplum kuruluşlarının, odaların, derneklerin ve vatandaşlarımızın katılımıyla imece usulü gerçekleştirdiğimiz iftar etkinliği ülkemizin her anlamda içinde bulunduğu bu sıkıntılı süreçte birlik ve beraberlik anlamında güzel bir mesaj oldu.  Herkes elindekini ve evindekini getirdi orucunu birlikte açtı. Soframızda manda yoğurdunun içine doğranmış Medine hurması, kestane balı ve yulaf ezmesi olmasa da birlik beraberlik ve bereket vardı. Bu zor günleri de aynı duygu, düşüncelerle aşmayı ve Ramazan ayının ülkemize huzur getirmesini temenni ediyor ekmeğini bölüp sofrasını paylaşan yeryüzü sofrasına katılım sağlayan tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim