Ege'de komşu dehşeti! Gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı Ege'de komşu dehşeti! Gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Manisa’nın ilçelerine giderek halkın nabzını tutan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz’ın bu seferki durağı Salihli oldu. Salihli ilçesinde meslek odaları ve sektör temsilcileriyle bir araya gelen İYİ Partili Eryılmaz’ın programı yoğundu.

Başkan Eryılmaz Salihli’de; Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Terziler ve Tuhafiyeciler Odası, Kahveciler Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, İstiklal Gazetesi, Sektör Gazetesi, Manavlar ve Pazarcılar Odası, Elektrik ve Radyo Teknisyenleri Odası, Lokantacılar Odası, İnşaat Sanatkarları Odası, Keresteciler Marangozlar ve Ağaç İşleri Odası, Madeni Eşya Sanatkarları Odası, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Salihli Temsilciliği’ni ziyaret etti.

“HALKIN GÜNDEMİNİ DEĞİŞTİREMEZSİNİZ”

Başkan Eryılmaz ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı olarak 17 ilçemizde çalışmalarımıza dur durak vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda Salihli ilçemizde yoğun bir program düzenledik. Düzenlediğimiz her programda, gittiğimiz her yerde gördük ki halkın gerçek gündemi ekonomi. Vatandaşlarımız çok zor durumda. Yanlış ekonomi politikaları nedeniyle Türk milleti sefaleti yaşamak zorunda bırakılıyor. İktidar temsilcileri duyacaklarından korktukları için halkın içerisine girmiyor ve gerçekleri görmezden geliyor ama gerçek bambaşka. Televizyonlarda gündemi değiştirmeye çalışabilirsiniz ama halkın gerçeğini değiştiremezsiniz. Türk milleti, AK Parti’nin halk için biçtiği sefalet politikasını sandığa gömecek” dedi.

Editör: TE Bilişim