Ege'de feci kaza! Takla atan araçtan fırlayan sürücü hayatını kaybetti Ege'de feci kaza! Takla atan araçtan fırlayan sürücü hayatını kaybetti

Bütün siyasi parti liderlerinin vatandaşlarla bir araya gelmesi gerektiğini belirten Akşener, “Sizin derdinizin dinlemesi, sorunlarınıza çözüm üretilmesi lazım. Ver her siyasi partinin bu çözümler üzerinden rekabet etmesi lazım. Kararı da sizin vermeniz lazım. Benim yapmaya çalıştığım şey bu.” dedi.
Akşener, en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesinde olması gerektiğini dile getirdi. Konuşmasında bir besicinin saman fiyatlarından dert yandığını hatırlatan Akşener, “Bir çiftçimiz fiyatlardan hayvanlarına oruç tutmayı öğrettiğini anlattı. Bir başka çiftçi de süt veren 7 ineğini besleyemediği için kesime gönderdiğini söyledi.” diye konuştu.
Konuşmasının ardından esnafı ziyaret eden Akşener'e vatandaşlardan biri, “Orucu insanlar tutar, hayvanlar oruç tutmaz, duygu sömürüsü yapmayın.” dedi.
Bunun üzerine Akşener, “Vallahi, billahi, tallahi Kayseri'de bir arkadaş bana bunu böyle söyledi.” diye yanıt verdi.
AKŞENER’İN SON DURAĞI 301 ŞEHİT MADENCİNİN BULUNDUĞU SOMA 
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener; 301 Şehit madencinin ebedi istirahathanesi olan Soma Maden Şehitliğini ziyaret ederek burada madencilerin mezarlarına çiçek bıraktı. Şehit Madenci yakınlarının dertlerini dinledi. 
“ÇOCUKLARIMIZIN BURS PARALARINI DEVLET YATIRMADI”
Madenci şehidinin eşi “Devlet bizim çocuklarımıza burs sözü verdi ancak gelin görün ki burs paralarını yatırmadığı için onları ödemekte bizlere düştü. Aldığımız para belli bu kadar yükün altından nasıl kalacağız” diyerek göz yaşlarına boğuldu.
“ŞEHİT MADENCİLER VE ONLARIN AİLELERİ BİZLERE EMANET”
Akşener, madenci şehitlerinin eşlerine sarılarak onlara “Gerekenin yapılması için elimizden geleni yapacağız. Şehit madenciler ve onların aileleri bizlere emanet” dedi. Akşener daha sonra şehitlikten ayrıldı.


 

Editör: TE Bilişim