Alaşehir merkez mahallelerinden Yenice Mahallesi'nde Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir apartmana gece saatlerinde gelen hırsız, kapı önlerindeki ayakkabıları seçerek çalma anı binanın güvenlik kamerasına yakalandı. Hırsız ayrıca apartmana ait temizlik maddeleri ile apartman boşluğunda bulunan iki adet dolu tüpü çalarak kayıplara karıştı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Müftüoğlu: "Hedefimiz olimpiyat madalyası" Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Müftüoğlu: "Hedefimiz olimpiyat madalyası"

Apartmanda oturan vatandaşlar, kapı önüne bıraktıkları ayakkabıların kaybolmasının ardından güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyince gerçek ortaya çıktı. Görüntülerde kimliği belirsiz bir şahsın apartmana girdiği ve ayakkabıları çalarak apartmandan ayrıldığı görülüyor. Hırsızın kapı önlerindeki ayakkabıları seçmesi ise dikkat çekiyor. Apartman sakinleri olaydan duydukları rahatsızlığı dile getirerek “Bunlar ihtiyaç sahibi insanlar değil. Bunlar bu işi alışkanlık yapmış kişiler. Bizim gibi bu tür olayı yaşayan başka apartman sakinleri de bulunuyor” dediler.

Editör: Ali Gözen