Birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde tek vücut olarak hareket eden AK Parti Akhisar İlçe Teşkilat Başkanı Fatih Füzün, AK Parti Akhisar ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın kolları ve Gençlik Kolları ile depremzede kadınlar için düzenlenen programda depremzede kadınlar ile ilgilenerek sorunlarını dinledi.

Akhisar Tütün Otelde gerçekleşen programda AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş ve yönetimi de hazır bulundu. Programda konuşan Başkan Füzün, “6 Şubat günü meydana gelen yüzyılın felaketi sadece 11’i de değil tüm Türkiye’yi derinden yaralamıştır. Deprem gününden beri devletimiz ve milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde depremzedeler için seferber olmuşlardır. Biz ensar ve muhacir kültüründen gelen insanlarız şehrimize gelip bize misafir olan bize ensar olmayan şerefini yaşatan değerli muhacir kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum onların dertleri bizim dertlerimiz onların sevinçleri bizim sevinçlerimizdir. Teşkilatımız ve tüm Akhisar el ele vererek depremzede kardeşlerimizi bağrımıza bastık. Bugünden sonra da hangi konuda ihtiyaçları var ise biz sonuna kadar yanlarındayız. Bugün emekçi kadınlar gününü kutlarken tekrar hatırlatmak isterim ki kadınlar insandır. Biz insanoğluyuz analarımız bacılarımız eşlerimiz sevgililerimiz olan kadınlar iyi ki varlar. AK Parti olarak her daim kadının yanında, kadın tarafında olan bir politika sergilediğimizi bir kez daha hatırlatmak isterim. Kendinizi hiç yalnız hissetmeyin hiç kimse yoksa biz varız” dedi.

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'yeni anayasa' teklifine yanıt Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'yeni anayasa' teklifine yanıt

Programa katılan depremzedeler AK Parti Akhisar Teşkilatı Başkanı Fatih Füzün ve yönetimine teşekkürlerini belirttiler.  

Editör: Ali Gözen