Manisa

Meteoroloji'den müjdeli haber! Manisa'da sıcaklıklar artıyor

Meteoroloji Genel müdürlüğünden alınan bilgiye göre, iç ve doğu kesimlerde azalacak olan sıcaklıkların hafta sonundan itibaren batı kesimlerde başlayarak yurt genelinde artacağı tahmin ediliyor. Manisa’da sıcaklıkların hafta sonundan itibaren artacağı, yeni haftada ise (15 Mayıs Pazartesi) 31 dereceyi görmesi bekleniyor.

Abone Ol

Sıcaklıkların yurdun İç Ege güney ve doğusunda mevsim normallerinin 4 ila 6 derece altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

MGM'nin 12-18 Mayıs tarihleri için yayımladığı raporda göre hafta sonundan itibaren hava sıcaklıkları yurt genelinde yükselecek.

Manisa’da sıcaklıkların hafta sonu 27 derece yeni haftada ise 34 dereceyi görmesi bekleniyor.

Manisa İçin 5 Günlük Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu  Yağmurlu, sıcaklık 21°. Yarın için Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 24°. 14 Mayıs 2023 Pazar Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 27°. 15 Mayıs 2023 Pazartesi Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 31°. 16 Mayıs 2023 Salı Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 34°.