ASAYİŞ

Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Uzman Dr. Ümit Atman Salihli meslek yüksek okulunda Konferans Verdi

Abone Ol

Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Uzman Dr. Ümit Atman Salihli meslek yüksekokulu Özel Güvenlik ve Koruma programı mülkiyeti koruma ve güvenlik bölümü davetlisi olarak "bağımlılık ve gençlik " konulu konferans verdi. Katılımın yoğun olduğu konferasta Dr. Atmab'ı dikkatle dinleyen gençler bağımlılıkla mücadele etmek için gönüllü olmak istediler. Gençlerin bu duyarlılığı örnek oldu.

Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Uzman Dr. Ümit Atman bağımlılıkla mücadele etmeye gençlerle birlikte devam ediyor. Atman bu kez üniversiteli gençlerle buluştu. Salihli meslek yüksekokulu Özel Güvenlik ve Koruma programı mülkiyeti koruma ve güvenlik bölümü davetlisi olarak "bağımlılık ve gençlik " konulu konferans veren Atman'a ilgi yoğun oldu. Gençlerin bağımlılıkla mücadelede aktif rol oynaka istemeleri örnek oldu.

200'e yakın öğrenci ve öğretim görevlisinin dinlediği konferansın sonunda yüksekokul yönetimi tarafından Atman'a teşekkür belgesi verildi.

Gençlerin ilgisi yöneticileri de harekete geçirdi. Konferans sonunda yüksekokulların tamamında konferansın tekrarı istendi.

Üniversite gençliğinin bu konuya bu kadar ilgili olmasından dolayı mutlu olduğunu söylene Dr. Atman "Üniversite gençliği konuya çok ilgilliydi, konferans sonunda bağımlılıkla mücadele derneğinde gönüllü olarak çalışmak istediğini söyleyen gençlerle buluştum ve onlardan yüksekokulda bir temsilcilik oluşturmaya karar verdik. Gençlerimiz tertemiz bir gelecek oluşturmak için çalışmaya gönüllü oldular" dedi.