ASAYİŞ

Yunusemre Belediyesi'nin Manisa Tarım Fuarı 2016 Standı

Abone Ol

Yunusemre Belediyesi’nin TeknoTarım’16 Manisa Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda açtığı stant büyük ilgi gördü. Özellikle Yuntdağı’nda üretilen yoğurt ve Yunusemre Belediyesi tarafından dikimi gerçekleştirilen lavantaların dağıtılması beğeni topladı. Standı ilk günde protokol üyeleriyle beraber yüzlerce kişi ziyaret etti.

Yunusemre Belediyesi, TeknoTarım’16 Manisa Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na damgasını vurdu. Tarım Fuarı’nda açılışı gerçekleştirilen stanta yüzlerce kişi uğradı. Standı ziyaret edenler arasında Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve oda başkanları bulunuyordu. Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, standın gördüğü yoğun ilgi üzerine yaptığı açıklamada, “Stantımızda; Belediye olarak özellikle kırsal kalkınma açısından yaptığımız yatırımların görselini sunma şansı bulduk. Şuanda stantımız yoğun ilgi görmektedir. Bu durum bizleri de memnun ediyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’müzün yaptığı etkinlikleri duvarlarımızda açıklayıcı olarak yazdık. Ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğü serasında yetiştirilen Lavantaları stantımızda halkımıza dağıtıyoruz. Belediyemizin desteklediği Yunusemre Kalkınma Kooperafininde ilk seri üretimi olan yoğurtları vatandaşlarımıza ikram ediyoruz. Aynı zamanda Bağcılık Araştırmanında katkılarıyla üzümcülüğü yaygınlaştırmak amacıyla üzüm suyu dağıtımımızda devam ediyor. 2017 yılında vatandaşlarımıza dağıtacağımız arı kovanlarının da ilk örneklerini vatandaşlarımızın takdirine sunuyoruz” dedi.