ASAYİŞ

VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ!

Abone Ol

Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Peker Mahallesi sakinleri aniden kesilen elektriklerin nedeniyle mağdur oldu. Fiber Optik internet kablosu döşemek için çalışmalar yapılan mahallede yer altı elektrik hatları kepçe ile kopartıldı. Gündüz saat 13.35’te koparılan kabloların onarım işlemleri gece geç saatlerde yapılmaya başlandı. Uzun süre elektrik bekleyen mahalle sakinleri hava kararınca gelen onarım ekiplerinin ekipmanlarının yetersiz olmasından yakındı.

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde saat: 13.35’te Fiber optik döşemek için çalışma yapan kepçeler elektrik kablolarını koparınca mahalle elektriksiz kaldı. Mağdur olan mahalle sakinleri GEDAŞ’a şikayet yağdırıp onarımın biran önce yapılmasını talep etti. Ekipler saat 19.30 sıralarında onarım için mahalleye ulaştı. Onarıma gelen ekiplerin teçhizatlarının yeterli olmaması, far ışığıya onarım yapılmaya çalışılmasına tepki gösteren vatandaşlar; “ 21. Yüzyıl yıl 2016 Manisa Peker Mahallesi Fiber optik internet kablosu döşeme işlemi yapılan sokağın yer altı elektrik hatları kepçe tarafından öğlen saat 13.35 te kopartılıyor. Özelleştirilmiş elektrik şirketi elemanları bu saatte araba farı ile yer altında kopan elektrik kablolarını birleştirmeye çalışıyorlar. Ekibin ne bir jeneratörü Ne de düzgün bir teçhizatı var. Görünen çalışmada 5 kişi var işi yapmaya kopan kabloları birleştirmeye çalışan 1 kişi FAR IŞIĞI ile şimdilik 8 saatte tamir edilemeyen eklenemeyen elektrik kablosu. Dağ başında DEĞİL MANİSA’nın göbeğinde. ÇAĞ ATLIYORUZ. 21. Yüzyıl 8 saattir elektrik Yok kışlık dondurulmuş gıdalar erimek üzere kalorifer ısınma Yok”diyerek tepkilerini manisahaberleri.com ile paylaştılar.

Kabloların aynı mahallede 3 ayrı yerde koparıldığını fiber optik döşeme yapılırken dikkatsiz davranıldığını mağdur olduklarını söyleyen vatandaşlar; madenci kaskı ile, jenaratör bile olmadan çalışan ekiplerin arızayı 9 saattir onaramadığını söylediler. Hem işçiler hem de vatandaşlar dikkatsizce yapılan döşeme çalışmaları ve uygunsuz şartlar nedeniyle mağdur oldu.