ASAYİŞ

Tarım Fuarında Şehzadeler'e İlgi

Abone Ol

Bu yıl 10.kez kapılarını açan "Tekno-Tarım" Manisa Tarım ve Hayvancılık Fuarında yer alan Şehzadeler Belediyesi standı açılışın ardından fuarı dolaşan protokol üyeleri ve vatandaşların büyük beğenisini topladı.

10 yıldır Manisa’ da Tarım alanında öncü firmaları bir arya getiren bu yılda 3 – 6 Kasım tarihleri arasında Türkiye’nin dört bir yanında gelen firmalara ev sahipliği yapacak olan "Tekno-Tarım" Manisa Tarım ve Hayvancılık Fuarı kapılarını açtı. Fuarda stant açan Şehzadeler Belediyesi standı, Fuar katılımcıları ve vatandaşların büyük beğenisini topladı.

Açılış kurdelasını kesilmesinin ardından Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap Şehzadeler Belediyesi standını gezdi. Yaptıkları hizmetlerle Manisalıların sürekli takdirini topladıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak 10. "Tekno-Tarım" Manisa Tarım ve Hayvancılık Fuarındaki yerimizi aldık. Burada hemşerilerimize Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra tarımsal hizmetlerimizi tanıtma fırsatımız olacak.

Ayrıca hazırlamış olduğumuz tanıtım filmimizde vatandaşlarımıza tüm hizmetlerimizi tanıtma fırsatı buluyoruz. 10. "Tekno-Tarım" Manisa Tarım ve Hayvancılık Fuarının kapılarının açılmasın ardından protokol üyelerimiz ile birlikte Belediyemizin standında incelemelerde bulunduk ayrıca tarımsal hizmetlerimizin yer aldığı standımız vatandaşlarımızın da büyük beğenisini topladı” dedi. Şehzadeler Belediyesinin standını ziyaret eden protokol üyeleri ve vatandaşlara Üzümden yapılan Şehzade Tatlısı, Mesir Macunu ve Üzüm şırası ikramında bulunuldu.