ASAYİŞ

Şehzadeler’de Darbeler Konuşuldu

Abone Ol

Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni ve Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Hasan Öztürk, Şehzadeler Belediyesi ve İlim Yayma Cemiyeti’nin ortaklaşa düzenlediği söyleşi programına konuşmacı olarak katıldı. Öztürk, Bedesten salonunun dolduran vatandaşlara 15 Temmuz gecesinin görünmeyen yüzünü, Ortadoğu’ da yaşananları ve Dünya’ da ki gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi göstermiş olduğu dik duruş ile darbenin seyrinin değişmesine önemli bir katkı sunmuş olan Ülke TV’nin Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Şehzadeler Belediyesi ve Manisa İlim Yayma Cemiyetinin düzenlemiş olduğu söyleşi programına katılarak 15 Temmuz’ un bilinmeyenlerini, Cerablus meselesi ve son dönemde Dünya’da yaşanan olaylarla ilgili konuşmalar yaptı. Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni ve Yeni Şafak Gazetesi yazarı Hasan Öztürk’ ün konuşmacı olduğu, Tarihi Bedesten Nikâh Salonun’ da düzenlenen söyleşi programına, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas, AK Parti İl Başkanvekili Berk Mersinli, Şehzadeler Müftüsü Mehmet Cesur, Ensar Vakfı Başkanı Arif Çeler, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Recep Özgüvenç ve çok sayıda vatandaş katıldı

Türk halkının yaşanan olayları unutmaması gerektiğini ifade eden İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şube Başkanı Recep Özgüvenç “İlim Yayma Cemiyeti olarak Şehzadeler Belediyesi ile ortaklaşa düzenledikleri söyleşi programının darbenin görünmeyen yüzünün da iyi anlaşılması için düzenlediklerini ifade eden İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Recep Özgüvenç “15 Temmuz hain darbe girişimini hepimiz yakından gördük, birçok olaya şahit olduk. Ancak istedik ki yaşanan darbe olayların birebir içerisinde kalan ve birçok şeye tanık olan Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni ve Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Hasan Öztürk bunları halkımızla paylaşsın.

Türk halkı olarak bu konularda hafızamızı diri tutmamız gerektiğine inanıyorum. Birçok projede olduğu gibi bu projemizde de bizi yalnız bırakmadıkları için bize destek sağladıkları için bu programı gerçekleştirmemize vesile olan Şehzadeler Belediyemize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye’nin bölgesinde büyümeye devam edip süper güç olma yolunda ilerledikçe hainlerinde boş durmayacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Ülke TV, Ülkemizin ve halkımızın değerlerine sahip çıkan bir yayın politikası ile bizlerin göğsünü kabartıyor.

Yeni Şafak Gazetesi de kurulduğu yıllardan beri takip ettiğimiz bir gazete. Zor zamanlarda milletin değerlerini cesurca haykırmış olan bir gazete. Bu uğurda bedel ödemekten çekinmemiş olan bir gazete bugünde hamd olsun ki aynı anlayış ile aynı çizgide yayın hayatına devam ediyor. Böylesine önemsediğimiz Ülke için bir kazanım olduğunu düşündüğümüz, iki güzide ve önemli kurumumuzun etkili bir ismi olan çok değerli Hasan Öztürk’ ün bugün sizlerle buluşturmaya vesile olmanın