ASAYİŞ

Özel Sporcuları Yalnız Bırakmadılar...

Abone Ol

Özel Sporcuları Yalnız Bırakmadılar...

Saran Group ve Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı'nın (ZİÇEV) destekleriyle 29-30 Ekim tarihleri arasında Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Özel Sporcular Yüzme Şenliği'ne Hotel Meri Ölüdeniz ev sahipliği yaptı. Farklı yaş grupları ve kategorilerden 35 sporcunun katıldığı şenliğe Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek de katıldı. Ayrıca şenlikte Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ve başarılı sanatçı Hande Yener sporcularla bir araya geldi, onlara moral verdi.

MANİSA BAŞSAVCISI AKİF CELALETTİN ŞİMŞEK DE DESTEK VERDİ Manisa Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek ise şunları söyledi: “Bu sadece Türk toplumunun değil, dünya toplumunun sorunu olan bir husus. Hepimizin otizmli ya da down sendromlu birer çocuğu olabilirdi. Bu tür etkinliklerin tabi yapılması bu alana karşı gösterilmesi gereken duyarlılığı da ön plana çıkardı. Biz hafta sonu münasebeti ile eski görev yerimiz olan Fethiye’ye geldik. Böyle bir etkinliğin içerisinde bulunmaktan da son derece mutluyuz. Umarım bu sadece Fethiye ve Sadettin Bey ile sınırlı kalmaz aynı duyarlılığı göstermesi gereken diğer kuruluş ve Türkiye’de söz sahibi kişiler de gösterebilir.”

ORKA’DAN DOWN SENDROMLULARA DESTEK Fethiye Otelciler Birliği Başkanı ORKA Group Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Torunoğulları da, “Ben de başsavcının dileklerine katılıyorum. Biraz daha yaygınlaşması toplum içinde son derece önemli. Sadettin Saran’ı bu özel davranıştan dolayı açıkçası biz de Orka ailesi olarak destekliyor ve kutluyoruz. Benim de ikinci katıldığım organizasyon oldu. Bu organizasyonun bu iklimde bu havada olması organizasyon için harika bir şans oldu. Bu heyecanı biz de çocuklarla birlikte yaşayacağız” diye konuştu. ORKA Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Torunoğulları ise, “ORKA Group olarak bu tip organizasyonlar ev sahipliği yapmak mutluluk verici. Özellikle çocukların yüzlerindeki mutluluğu görmek bizi daha da mutlu ediyor. inşallah ilerideki dönemlerde bu güzel sponsorluklarda yer alırız tekrar inşallah” ifadelerini kullandı. Saran Group, sosyal sorumluluk projeleriyle bu alanda toplumsal farkındalık yaratmaya önümüzdeki dönemde de devam edecek.

MANİSA BAŞSAVCISI AKİF CELALETTİN ŞİMŞEK DE DESTEK VERDİ

MANİSA BAŞSAVCISI AKİF CELALETTİN ŞİMŞEK DE DESTEK VERDİ

MANİSA BAŞSAVCISI AKİF CELALETTİN ŞİMŞEK DE DESTEK VERDİ

MANİSA BAŞSAVCISI AKİF CELALETTİN ŞİMŞEK DE DESTEK VERDİ