ASAYİŞ

Özdağ; “15 Temmuz Gecesi Türkiye’yi Suriye Yapmak İstediler”

Abone Ol

Manisa merkezde ve Demirci ile Salihli ilçelerinde bir dizi programlara katılan AK Parti Manisa Milletvekili, FETÖ Darbe Girişimi Meclis Araştırma Komisyonu Başkanvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ yapmış olduğu açıklamada “15 Temmuz gecesi alçakça gerçekleştirilmek istenen darbe gecesi bazı mağduriyetler ön plana çıkartılarak unutturulmak isteniyor. O saldırıyı unutturmak isteyenlere sesleniyorum; Şayet o gece darbe gerçekleştirilmiş olsaydı ve Türkiye Suriye olsaydı ne yapardık? Namusumuz kalır mıydı, malımızın mülkümüzün önemi olur muydu? Bu nedenle o gece sadece ülkemizin bekasına ve millet iradesine değil aynı zamanda namusumuza, Türkiye'nin geleceğine saldırırdı. Bu nedenle o geceyi kimse bize unutturmaya çalışmasın, unutmayacağız ve gereken tüm önlemleri alacağız" dedi.

Manisa Merkez, Demirci ve Salihli ilçelerinde bir dizi programlara katılan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Programına Demirci ilçesi İcikler Mahallesinde düzenlenen hayır yemeğine katılarak ve vatandaşların taleplerini dinleyerek başlayan Özdağ’a Demirci’de ki programında Demirci Kaymakamı Atila Kantay, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, Manisa TSO Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu, AK Parti Demirci İlçe Başkanı Ertuğrul Uyar, parti yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldı. NAMUSUMUZA VE TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE SALDIRDILAR 15 Temmuz’da Fetullahçı Terör örgütü tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsında Türkiye Cumhuriyeti Devletinin geleceğine, millet iradesine, ülke ekonomisine ve Türkiye Büyük Millet Meclisine saldırıda bulunulduğunu belirten Özdağ, “Ben 12 Eylül 1980 askeri darbesinde 7 yıl cezaevinde kaldım ama devletime asla küsmedim, geldim üniversite de hoca oldum. 3 dönemdir de milletvekilliği görevini yürütüyorum, iktidar partisinde genel başkan yardımıcısı oldum. şimdi de FETÖ Darbe Girişimi Meclis Araştırma Komisyonu Başkanvekiliyim. Demek ki devletinize küsmezseniz zaman zaman yanlışlıklar olsa bile, bu yanlışlıklar mutlaka düzeltilir. Devletimizin bekası için ay yıldızlı bayrağın hür dalgalanması, ezanların susmaması bu meselenin üstesinden geleceğimize inanıyorum. mağduriyetleri ön plana çıkararak o geceyi unutturmak isteyenlere sesleniyorum, Türkiye Suriye olsaydı ne yapardık? Namusumuz kalır mıydı, malımızın mülkümüzün önemi olur muydu? Türkiye'nin gelecek yüzyılı kararacaktı. 15 Temmuz’u unutturmayacağız, kazanımlarımızı kaybettirmek isteyenlere karşı meydan okumaya devam edeceğiz" diye konuştu.

SAĞLIK BAKANI AKDAĞ AÇILIŞ İÇİN DEMİRCİ’YE GELECEK Demirci – Selendi arasında devlet kanalıyla yapılan yol çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Özdağ, “Gördes - Kılavuzlar yolunun ihalesi yapılacak. Devlet Hastanemizin çalışmaları tamamlandı. İnşallah Kasım ayı içerisinde Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ’ın katılımlarıyla açılışını gerçekleştireceğiz. Hükümet Konağımız ve Sulama göletlerimizde çalışmalar devam ediyor. Bunları da ivedilikle tamamlayacağız. Bugüne kadar ne söz vermişsek bunların hepsini yerine getirdik, getirmeye devam edeceğiz" dedi. AK PARTİ TÜRKİYE’NİN PARTİSİ Özdağ Demirci İcikler Mahallesinden sonra Köprübaşı ilçesine giderek önce parti teşkilatı mensuplarıyla ardından da Balıkçı esnafı ziyaret etti. Teşkilat mensuplarına yönelik yaptığı konuşmada salonda bulunan kadın kolları başkanı başta olmak üzere kadın kollarına seslenen Özdağ, “Geçenlerde AK Parti İl Kadın Kollarına yaptığım ziyarette gündeme getirmiştim. Bir kez daha dile getirmek istiyorum ki; Hareket harareti, hararette cazibeyi meydana getirir. Hareketli bir toplum harareti meydana getirir. Hararetli bir toplum ise dikkat çeker. Bunu yaparken de partili partisiz herkesi kucaklamalıyız. CHP’li, MHP’li veyahut başka bir partili ayrımı yapmamalıyız. Sadece siyaset yapanları değil siyaset yapmayan kişileri de partimize kazandırmalıyız. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında çalışan bayanları da partimize yine kazandırmalıyız. Manisa’nın, Köprübaşı’nın ve diğer ilçelerimizdeki teşkilatlarımızın en güçlü dinamik yapısının Kadın Kolları olması lazım. Hanımefendilere, ‘AK Parti Kadın Kolları yapmış olduğu sosyal, kültürel ve siyasi etkinliklerle bir numara. Gidelim oralarda siyaset yapalım’ dedirtmelisiniz. Bunu başarırken de kesinlikle dedikoduya müsaade etmeyin. Ortak aklı hep birlikte oluşturun” diye konuştu.

ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ ARTTIRSIN Köprübaşı Balıkçı esnafıyla bir araya gelen ve taleplerini dinleyen Özdağ ardından Salihli’ye geçti. Salihli’de AK Parti eski ilçe başkanı Alper Daniş Çankaya’nın ve ailesinin Muharrem ayı nedeniyle düzenlediği aşure hayrına katılan Özdağ vatandaşlara kendi elleriyle aşure dağıttıktan sonra açıklamada bulundu. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Salihli İlçe Başkanlığından kendi isteğiyle ayrılan Ahat Aksoy’un ve yeni seçilen İlçe Başkanı Selçuk Dinç’in de aşure gününe katılarak birlik ve beraberliklerini örnek şekilde gösterdiklerini vurgulayan Özdağ, “Alper Daniş Çankaya bey daha önce partimizde İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuştu. Kendisiyle 2015 seçimleri öncesinde tanışmıştım. Gölmarmara’da bir fabrikanın açılışında ruhsatı konusunda vesile olmamı istemişti. Şimdi bu fabrika hem yüz vatandaşımıza istihdam sağlıyor hem de 30 Milyon dolarlık ihracat yapma başarısını gösteriyor. Bugün de Çankaya ailesinin Muharrem ayı dolayısıyla düzenlediği aşure hayrında bir araya geldik. Allah birlik ve beraberliğimizi arttırsın. Alper Daniş Çankaya kardeşimize ve ailesine teşekkür ediyorum” dedi. ALTERNATİF TIPLA BULUŞMAYA DAVET EDİYORUM Gerçekleşen aşure hayrından sonra 24. Dönem Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş ve eşi Dilek Yurttaş’ın Manisa’nın metropol ilçesi Yunusemre’de merkezini kurdukları MY Yurttaş Şifa Merkezi’nin Salihli’de ki şube açılışına katılan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Yurttaş’ın başarılı siyaset yaşantısından sonra asıl mesleği olan hekimliğe geri dönerek şifa merkezini açtığını belirtti. Şifa merkezinin ağırlıklı olarak alternatif tıpa önem verdiğini ve bu yöntemle çok önemli hizmetler yerine getirdiğini kaydeden Özdağ, “Saygıdeğer arkadaşım Doktor Muzaffer Yurttaş Önce Manisa'da, şimdi de Salihli'de Yurttaş Şifa Merkezini hizmete açtı. Manisa'da olduğu gibi hem burada şifa dağıtıp hayırlı işler yapacak, hem de katma değer sağlayacak. Şifalı bitkileri burada değerlendirerek, halkımızda alternatif tıp ile tanışacak. Hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu. MY Yurttaş Şifa Merkezi Salihli Şubesinin açılışına AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’ın yanısıra Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, AK Parti Salihli İlçe Başkanı Selçuk Dinç, Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ile davetliler katıldı. Özdağ açılışın ardından yine Salihli’de yeni işyeri açan Ercan Çetinkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduktan sonra Manisa’ya dönerek Uluslararası Yunus Emre Günleri Şehitleri Anma Gecesine katıldı.