ASAYİŞ

“Manisa’da DynEd Projesi” Çalıştayı Yapıldı

Abone Ol

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında oluşturulup hızla çalışmalarına başlanan "Manisa'daDynEd" projesinin 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında da çalışma rotasını çizmek ve hayata geçirmek amacıyla, Ümmehan Elginkan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'nde çalıştay düzenlendi.

Çalıştaya, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş ve projede görevli koordinatör ve ilçe ekipleri katıldı.

Çalıştayda, tanıtım-motivasyon, okullarda DynEd projesi, (BT) sınıflarındaki düzenleme ve eksikliklerin tespiti, etkinlik - planlama, işbirliği - yaygınlaştırma konu başlıkları görüşüldü. Sunumlar yapıldı ve alınacak kararların çerçevesi oluşturuldu. Toplantıda, yıl içerisinde programın devamı çeşitlendirilip, daha küçük gruplarla uygulama yapılması ve İngilizce öğrenmedeki farkındalığı yükseltmek amacıyla neler yapılacağı planlanarak İlde yapılan kardeş projelerle de iş birliği kurulması, projenin etkin hale getirilmesinde önemli bir rol oynayacağı vurgulandı.