ASAYİŞ

MANİSA VALİSİ'NDEN TARIM FUARINA DESTEK

Abone Ol

Bu yıl 10.kez yapılacak olan Manisa Uluslar Arası Tarım Hayvancılık Fuarı 3-6 Kasım tarihlerinde kapılarını açacak. Fuarı düzenleyen SNS Fuarcılık- Organizasyon Şirketi yetkilisi Naime Simsaroğlu Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e Fuar hakkında bilgi verdi. Fuarların kentin gelişimine büyük katkı sağladığını söyleyen Güvençer, Manisa'nın da tarım kenti olduğunu hatırlatarak Fuara elinden gelen tüm desteği vereceğini söyledi.

SNS Fuarcılık - Organizasyon Şirketi Yetkilisi Naime Simsaroğlu ile şirketin Pazarlama Müdürü Banu Sönmez Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i ziyaret etti. 3-6 Kasım tarihlerinde 10. kez ziyaretçilerini ağırlayacak olan Manisa Uluslar Arası Tarım Hayvancılık Fuarı hakkında Vali Güvençer'i bilgilendiren şirket yetkilileri fuarın geçmişi bu güne kadar olan gelişimini anlattı. 10. kez yapılacak olan Tarım Fuarının zaten kendisini kanıtladığını söyleyen Vali Güvençer SNS Fuarcılık şirketi yetkililerine hem başarılar diledi hem de teşekkür etti. Güvençer ayrıca manisalılara seslenerek ;"tüm Manisalılara fuara destek vermelerini, katılım sağlamalarını ve bu fuarın Manisa'ya katacaklarından azami derecede yararlanmalarını öneriyorum"dedi.

"MANİSA TARIM FUARINDA İLGİ YOĞUNLUĞU TARIMSAL MEKANİZASYON" Fuarı düzenleyen SNS Fuarcılık- Organizasyon Şirketi yetkilisi Naime Simsaroğlu; " Biz inanıyoruz ki; Bölgede bir tarım fuarı yapılacaksa bu işin en doğru adresi Manisa'dır. Manisa tarımsal potansiyeli ile, bir tarım fuarına ev sahipliği yapmaya en uygun ildir. Bu inançla 10 yıl önce yola çıktık ve yanılmadığımızı gördük. Fuarımız her geçen yıl her anlamda büyüyor. Bir çok kurumla işbirliği yapıyoruz. Bu işbirliği bize güç veriyor. Özellikle tarım teknolojisi anlamında fuarımız ihtisaslaşıyor. Adından söz ettiriyor. Çiftçi ve üreticilerimizin fuarımızı ziyaret etmesi konusunda Büyükşehir Belediye'miz ücretsiz ulaşım imkanı sunuyor. Bu bir nimet. Siz sayın Valimiz de fuarımıza sahip çıkıp desteklerseniz, Çok memnun oluruz" diye konuştu.

"MANİSA BENİ ŞAŞIRTMIYOR, TARIM FUARI KENDİSİNİ KANITLAMIŞ" Sözlerine 'Manisa beni şaşırtmıyor' diyerek başlayan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer; " Tarım fuarı denilince herhalde bölgede bunu en haketmiş olan il Manisa. Manisa Tarım Fuarı görebildiğim, izleyebildiğim kadarıyla zaten kendisini kanıtlamış. Benim ya da fuar düzenleyicilerinin üzerine katabileceği pek fazla birşeyi yok. Her geçen yıl mutlaka bir önceki yılı katlamanın, bu manada da fuar katılımcılarının,fuar ziyaretçilerinin olduğu kadar, buradaki yerel yönetim birimlerinin, merkezi yönetim birimlerinin de sorumluluğu var" dedi.

"TARIM FUARI MANİSA'YA BEREKET GETİRECEK" Tarım fuarlarının kente bereket getirdiğini söyleyen Vali Güvençer; "Kent dinamiklerini besleyen önemli unsurlar bunlar. 4 gün boyunca burada insanların buluşmasına vesile olunacak. Tarımda iyiyiz ama her zaman daha iyi olmak zorundayız. Burada da pekçok besleyen faktör olmak üzere öncelikle bilgi ve tecrübenin paylaşımı önemli. Burada sadece mal paylaşımı değil, bilgi ve tecrübe paylaşımı da olacak. Daha önce takip ettiğim Tarım Fuarları son derece şenlikli, geniş katılımlı, bulundukları kentlere bereket getiren fuarlardı. Eminim Manisa Tarım Fuarı da 4 gün boyunca Manisa'ya bir hareket, keyif, bereket getirecek. Ben SNS Fuarcılık yetkililerini hem çok çok teşekkür ediyorum hem de başarılar diliyorum" dedi.