ASAYİŞ

MANİSA TSO’DA YAS ...Son Yolculuğuna Uğurlandı!

Abone Ol

21 Yıldır Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Muhasebe ve İdari İşler sorumluğu görevini üstlenen ve 36 gün öncesinde geçirdiği menencit rahatsızlığından dolayı hastaneye kaldırılan 49 yaşındaki İskender Acar, yaşamını yitirdi.

İki çocuk babası Acar’ın cenazesi Hatuniye Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Kırtık Mezarlığında toprağa verildi. İskender Acar’ın ölümüyle birlikte Manisa Bülent Koşmaz Ticaret ve Sanayi Odasında çalışan personel yasa büründü.

MANİSALI ACAR’I SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI Öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazına MTSO Başkanı Adnan Erdbil,MTSO eski Başkanı ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, MTSO meclis Başkanı Hayati Dulman, MTSO eski başkanlarından rahmetli Bülent Koşmaz’ın eşi Saadet Koşmaz,Şehzadeler Belediye Başkan yardımcısı İsmail Önal, Ak parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç,MTSO Genel Sekreteri Fatih Özsümer,MTSO Yönetim Kurulu üyeleri ile İskender Acar’ın ailesi, çocukları ve yakınları katıldı.

MTSO Başkanı Adnan Erbil;”Acımız çok büyük. Gencecik hayat dolu bir kişiydi. Görevini çok sevdiği gibi arkadaşları ile uyumu mükemmeldi.36 Gündür verdiği yaşam mücadelesine yenik düştü. Mekanı cennet olsun”