ASAYİŞ

Manisa TSO Meclisi Vali Güvençer’i Konuk Etti

Abone Ol

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ekim ayı olağan toplantısına Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer konuk oldu.

Manisa TSO Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda yapılan Manisa TSO Meclis Toplantısına katılan ve konuşma yapan Vali Mustafa Hakan Güvençer, 15 Temmuz gecesi ve sonrasında oluşan gelişmeleri, 4 aydır görev yaptığı Manisa hakkında izlenimlerini, Manisa’nın ekonomisi, sanayisi, tarımı, turizmini değerlendirdi ve yapılması düşünülen projeleri, Manisa TSO Meclis üyeleri ile paylaştı.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Ekim ayı olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Hayati Dolman’ın yönetiminde Manisa TSO Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda yapıldı. Gündem maddelerinin görüşülüp oy birliği ile karara bağlandığı toplantıya Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer konuk oldu. Manisa TSO Meclis üyelerine hitap eden Vali Güvençer, Manisa ile ilgili düşüncelerini Meclis üyeleri ile paylaştı. Vali Güvençer, konuşmasının sonunda ise Meclis üyelerinde gelen soruları cevaplandırdı.

Manisa TSO Meclis Başkanı Hayati Dolman, meclis toplantısına katılan Vali Mustafa Hakan Güvençer, katılımlarından dolayı teşekkür etti. Manisa TSO Meclis toplantısı öncesinde TOBB’un 15 Temmuz gecesi için hazırlatmış olduğu film izlendi. Türkiye’de 15 Temmuz gecesi yaşanan o hain saldırının görüntülerinin bir kez daha gözler önüne seren filmin ardında söz alan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Ekim ayı toplantısına katılarak Manisa TSO Meclisini onurlandıran Vali Mustafa Hakan Güvençer teşekkür etti.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın işleyişi ve projeleri hakkında bilgilendirme de bulunan Başkan Erbil, İş dünyası olarak 15 Temmuz’dan sonra birlik ve beraberlik içinde hareket ettiklerini, ülkemizin bir daha böyle günleri yaşamamasını temenni etti.