ASAYİŞ

MANİSA'NIN GÖBEĞİNDE SİLAHLI ÇATIŞMA!

Abone Ol

Manisa'nın Yunusemre İlçe Mimar Sinan Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir inşaat ve turizm şirketiyle aralarında alacak verecek sorunu olan İzmirli işadamları ve beraberindekiler arasında silahlı çatışma yaşandı. Her iki tarafın birbirini yaylım ateşine tuttuğu olayda 1’i ağır olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı.

POLİS 8 ŞÜPHELİYİ GÖZALTINA ALDI Polis ile İlkay T.,Ramazan Ş. ,Murat A.,Mevlüt Ö., Mehmet K. , Ali Ş.,Yiğit M., ve Erkan S., arasında Laleli, Hafsa Sultan, Yeni Mahalle bölgelerindeki kovalamaca yaşandı. Yaşanan kovalamaca sonrasında 8 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. OLAYDA KULLANILAN ÜÇ SİLAH ELE GEÇTİ Öte yandan kişilerin olaylarda kullandıkları biri pompalı olmak üzere 3 adet silah da ele geçirildi. Taraflar arasında yaşanan çatışma sonrasında adeta Teksas sokaklarına dönüşen ve birçok boş kovanın bulunduğu olay yerinde geniş çaplı incelemede bulunan Olay Yeri İnceleme Şubesi birimleri ise olay yerlerinden onlarca boş kovan topladı. VATANDAŞLAR OLAYI FLİM GİBİ İZLEDİ Tüm bu olaylar yaşanırken vatandaşlar da korku dolu gözlerle olup bitenleri evlerinden ve işyerlerinden film izler gibi izledi. Olayda yaralananlar Onur D.,Caner T., Murat M., Serkan E., Aguş Ö. ve Göbel K., Grand Medikal Hastanesi, Manisa Devlet Hastanesi ve Merkez Efendi Devlet Hastanelerinde tedavi altına alındı. Göbel K. aldığı yaralar nedeniyle ameliyata alındı. Polis birimleri ilk belirlemelere göre olayın çıkış nedeninin inşaat sektöründeki alışverişten kaynaklı alacak verecek meselesinden çıktığını belirledi.

Olayı meydana getiren kişilere ait olan üç araç da Asayiş Şubesine alındı. Silahlı çatışma sırasında bazı vatandaşların araçlarının da hasar gördüğü belirtildi. Haber Merkezi Konuşma Sonu