ASAYİŞ

Manisa'da Dağlık Alanda Erkek Cesedi!...

Abone Ol

Manisa’nın Saruhanlı ilçesi Halitpaşa mahallesinde dağlık bölgeye odun toplamaya çıkan 53 Yaşındaki Mustafa Şahin'in cansız bedeni Manisa AFAD birimleri tarafından bulundu.

Manisa’nın Saruhanlı ilçesi Halitpaşa mahallesinde dağlık bölgeye odun toplamaya çıkan ve bir daha haber alınamayan köylünün cesedini AFAD birimleri buldu.53 Yaşındaki Mustafa Şahin’in cesedi Saruhanlı Devlet Hastanesine getirildi. Mustafa Şahin isimli köylü, evinin kışlık odun ihtiyacını karşılamak üzere oturduğu köyü Çamlıyurt’tan sabah saatlerinde çıktı. Havanın kararmasıyla birlikte aile fertleri Mustafa Şahin’nin hayatından endişe duyarak Halitpaşa Jandarmasına başvurdu. Jandarma birimlerinin bölgede yaptığı geniş çaplı araştırmaya köylüleler de destek verdi. Fakat araştırmalar sonuç vermedi.

Jandarma birimleri Manisa AFAD Müdürü Bekir Şen’den yardım talebinde bulundu. Bölgeye gelerek yayılan AFAD birimleri üç saatlik aramanın ardından Mustafa Şahin'in cansız bedenini Halitpaşa mahallesine 4-5 kilometre uzaklıktaki dağlık bölgede buldu. Şahin'in şeker hastası olduğunu ve bu nedenle hayatından endişe duyduklarını dile getiren aile ölüm haberiyle yıkıldı. Manisa AFAD birimleri Mustafa Şahin’in cansız bedenini dağlık bölgeden sedye ile araçların bulunduğu yere kadar taşıdı. Cenaze aracına konulan Şahin’in cesedi Saruhanlı Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Olay ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. Manisa AFAD Müdürü Bekir Şen ise “Özellikle kırsal yerleşim birimlerindeki vatandaşlarımız hastalıkların ciddiyetinde olamayabiliyorlar. Mutlak aile hekimlerine başvurarak gerek şeker gerekse tansiyon ilaçlarını almalılar. Bugün de bu olaydan acı sonuçlarını gördük”dedi.