ASAYİŞ

Manisa'da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Abone Ol

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Manisa’da büyük bir coşkuyla kutlandı. İlk olarak Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, makamında tebrikleri kabul etti.

Vali-büyükşehir belediye başkanı ve garnizon komutanı önce öğrencileri sonra halkı selamladı .Gazi çocuğu Hüseyin Konteş bayram süresince korteji selamladı .Minik çocuklar ise ellerinde bayraklar bayram coşkusunu yaşadı Törene Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ ve Uğur Aydemir, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Tur Yıldız Biçer, 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Şefik Güvenç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Vali Güvençer, askeri birliklerim ve vatandaşların bayramını kutladı. Tören öncesi AK Partili Murat Baybatur, Uğur Aydemir ve CHP’li Özgür Özel engelli bir vatandaşın yanına giderek onla yakından ilgilendiler.

Günün anlam ve önemini belirten Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Türk milletinin 15 Temmuz’da hainlere karşı hakimiyetini bir kez daha tescillediğini söyledi. Güvençer, devleti için, milleti için canını vereceğini bütün dünyaya gösterdiğini vurgulayarak, bu büyük milletin Cumhuriyet Bayramını onurlu bir duruşla kutlama hakkına sahip olduğunu kaydetti.

öğrenciler şiirler okudu. Çağatay Uluçay Ortaokulu öğrencileri halk oyunları gösterileriyle büyük beğeni topladı. Celal Bayar Üniversitesi Jimnastik Kulübü öğrencileri gösterileriyle törene ayrı bir renk kattı. Kutlama programa resme geçiş töreniyle sona erdi. Geçişte Manisa Şehzadeler Ziraat Odası üyeleri vatandaşlara üzüm ikramında bulundu.