ASAYİŞ

MAGNESİA'DA MAGNET ADAM

Abone Ol

Manisa'da yaşayan Şahin Toğluk, vücuduna ve yüzüne yapışan kaşık, çatal, tava, cep telefonu ve çeşitli metal eşyalarla görenleri hayrete düşürüyor. Toğluk, bu özelliğin biyoenerjiden kaynaklandığını ve bu özelliğini insan tedavisinde kullanmak istediğini söyledi.

Gazetemiz muhabirine yeteneği ile ilgili açıklamalarda bulunan Toğluk, henüz küçük yaşlardayken muayeneye gittiğinde doktorun kullandığı cihazın vücuduna yapışmasıyla yeteneğinin farkına vardığını söyledi. İlk zamanlar bu özelliğini garipsediğini ifade eden Toğluk, "Yeteneğimi ilk fark ettiğim zamanlar bu durumu çok garipsedim. Sonralarda bu konu üzerine araştırmalar yaptığımda, bunun sebebinin vücuttaki biyoenerjiden kaynaklandığını öğrendim" dedi.

Yaptığı araştırmalarda, dünya üzerinde kendisiyle benzer özelliğe sahip olan insanların olduğunu, ancak daha önce yüzüne metal yapışan birini görüp, duymadığını belirten Toğluk, "İnternetten ve televizyondan öğrendiğim kadarıyla, benimle benzer özelliğe sahip olan insanları gördüm, ama benim farklı bir özelliğim de var. Bu zamana kadar yüzüne metal yapışan birini, ne gördüm ne de duydum. Bunun da beni diğer insanlardan ayıran bir özellik olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Bu özelliğini habersiz olan insanların öğrendiklerinde şaşkınlık yaşadıklarını aktaran Toğluk, "Vücuduma metal yapıştığını bilmeyen tanıdıklarım, bu özelliğimi öğrendiklerinde çok şaşırıyorlar. Hatta bazıları bu yeteneğimi bilmedikleri için inanmıyorlar gördüklerinde hayrete düşüyorlar. Etrafımdaki insanlar bana bu özelliğimden dolayı mıknatıs adam diyorlar. Uzun zamandır lakabım mıknatıs adam. Beni diğer insanlardan ayıran bir özelliğimin olması beni mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

2,5 yaşında bir oğlu olduğunu ve bazı küçük metallerin oğlunun da vücuduna yapıştığına dikkat çeken Toğluk, "Henüz 2,5 yaşında bir oğlum var. Merak edip bir ara onun da vücuduna metal yapıştırmayı denedim. Çay kaşığı, tatlı kaşığı gibi metaller oğlumun da vücuduna yapıştı. Oğlum, benimle benzer özelliklere sahip. Bu biyoenerji genetik olabilir" dedi. "İNSANLARI TEDAVİ ETMEK İSTİYORUM" Yaptığı birtakım araştırmalar sonucu biyoenerjinin bazı hastalıkların tedavisinde kullanıldığını öğrendiğini söyleyen Toğluk, "Bu yeteneğimi öğrendikten sonra bunu nasıl kullanabilirim diye düşündüm ve bu konuda birtakım araştırmalar yaptım. Yaptığım araştırmalar neticesinde biyoenerjinin bazı hastalıklara iyi geldiğini düşündüm. Bu konu ile ilgili insanlar varsa bana yardımcı olmalarını talep ediyorum. Bu özelliğimi eğitim de alıp insanlara faydalı bir şekilde kullanmak istiyorum. İnsanları tedavi etmek istiyorum" diye belirtti.