ASAYİŞ

Horozköy'ün Çehresi Değişiyor

Abone Ol

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin seçim vaatleri arasında bulunan Horozköy Çamlık Alanı Rekreasyon Projesi başladı.

Projeyi AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ile birlikte inceleyen Başkan Çerçi, alanın 2017 yılı içerisinde hizmete açılacağını müjdeledi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ile birlikte belediyenin yapımı devam eden çalışmalarını inceledi. Manisa Tabiat Parkı, Kentsel Dönüşüm, Atatürk Mahallesi Kültür ve Taziye Evi, Horozköy Tarihi Tren Garı ve bölgenin çehresini değiştirecek Horozköy Çamlık alanında incelemelerde bulunan Başkan Çerçi, belediye olarak 2017 yılının proje yılı olacağını belirtti.

13 bin metrekare alan üzerine kurulacak Horozköy Çamlık Alanı Rekreasyon Projesi’ne ilişkin bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, “Burası neredeyse 50 yıldır atıl durumda. Daha önce pazaryeri olarak kullanılıyordu. Seçim vaatlerimiz arasında da olan Horozköy Çamlık Alanı ve Rekreasyon Projesi ile burayı vatandaşlarımızın kullanabileceği fitness alanı, koşu yolu, çocuk oyun parkı, kafeteryası, otoparkı, halı saha ve sosyal donatı alanlarının bulunduğu güzel bir yer haline getireceğiz. Projelerimiz tamamlandı, ihalemiz yapıldı. Yüklenici firma inşaata başladı. Birkaç ay içerisinde bölgemiz çok güzel bir rekreasyon alanına kavuşacak” diye konuştu.

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ise Başkan Çerçi’nin başarılı projelere imza attığını kaydederek, “Ben de belediye başkanımızı ve ekibini kutluyorum. Seçim vaatlerini bir bir hayata geçiriyor. Hizmet odaklı bir anlayışta olması bizleri mutlu ediyor. Kendisinin yanında olduğumuzu her zaman biliyor. Birçok projesini de yakından takip ediyoruz. Yapılan projeleri gezme imkanı buldum. Başkanımıza çalışmalarından dolayı Manisalılar adına teşekkür ediyorum. Hem şehri güzelleştiriyor hem de hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırıyor. Seçildikten sonra vaatlerini unutan değil; bir bir hayata geçiren anlayışa sahip olmasından gurur duyuyoruz. Kendisini bir kez daha kutluyor; başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Atatürk Mahallesi Muhtarı Aydoğan Yolcu da, uzun süredir atıl durumda olan alanın bölgeye kazandırılmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi: “Burası atıl bir alandı. Şu an görüyorsunuz temeli atılmış durumda. Başkanımızın mahallemize güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz. Kısa süre önce kurulan bir belediyenin böyle bir hizmet vermesi bizleri memnun ediyor.”