MANİSA

Hayatını kaybeden eski Vali Refik Arslan Öztürk'ün Manisa'daki iki yılı

Abone Ol

Manisa eski Valisi Refik Arslan Öztürk bir süredir tedavi gördüğü İstanbul Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi'nde vefat etti. Refik Arslan Öztürk'ün vefatı Manisa'da büyük üzüntüyle karşılandı.  Refik Arslan Öztürk, 14.01.2006 - 15.05.2008 yılları arasında Manisa'da görev yaptı. Öztürk, Manisa'daki iki yılına çeşitli anılar sığdırdı. Manisa'da geçirdiği anlar fotoğraflarda bir hatıra olarak kaldı. Manisa eski Valisi Refik Arslan Öztürk'ün Manisa'da basına yansıyan fotoğraflarını sizin için haberleştirdik...

Vali Öztürk, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile işadamı İsmail Akçura'nın katkılarıyla Manisa'nın Yuntdağı yöresindeki Köseler Köyü'nde kazı çalışmaları yürütülen Aigai Kalesi'nden çıkarılan tarihi eserleri sergilemek üzere Köseler Köyü'nde yapılması düşünülen müzenin çalışmalarını incelerken...

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Manisa'da görev yapan yerel ve ulusal basın çalışanlarına akşam yemeği verdi. Mevlevihane Polis Lokali'nde düzenlenen yemeğe Vali Refik Arslan Öztürk de katıldı.

Manisa Aydınlar Ocağı'nın Dişhekimi Mehmet Dilşen başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, Vali Refik Arslan Öztürk'ü ziyaret etti.

Uluslararası Ege Kupası U-16 Futbol Turnuvaları'nda gurubunu lider tamamlayan 16 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, finalde İspanya'yı tek golle mağlup ederek şampiyon oldu. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Vali Refik Arslan Öztürk de seyretti.

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Manisa ziyaretinde Vali Refik Arslan Öztürk'ü ziyaret etti.

Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Beibit İssabayev, Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk'ü makamında ziyaret etti. İssabayev, Vali Öztürk'e Kazakistan yöresel giysisini giydirdi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) tarafından düzenlenen Kurtuluş Savaşı ve Atatürk temalı "Mustafa Kemal'i Gördüm Düşümde" adlı konserde sahne alan ünlü sanatçı Erol Evgin, sevenlerine şarkılarıyla müzik ziyafeti verdi. Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenen konseri izlemeye Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk de katıldı.

Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk, 2007 Mart ayında Manisa'da askeri uçağın düştüğü alanda inceleme yaptı.

Manisa'da sivil toplum örgütleri ve kadın derneklerinin oluşturduğu Dayanışma ve Güç Birliği üyeleri Vali Refik Arslan Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Avrupa Birliği (AB) Socrates Comenius Dil Projesi çerçevesinde Özel Doruk Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Polonya'nın Mielee şehrinden gelen 10 öğrenci ve 2 öğretmen ile birlikte Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk'ü ziyaret ederek bilgi aldılar.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu, Vali Öztürk'ü ziyaret etti.

Manisa Geleneksel 466. Uluslararası Mesir Festivali, mesir macununun dualarla karılmasıyla başladı. Vali Refik Arslan Öztürk de görüntüde yer aldı.

Manisa 467. Uluslararası Mesir Festivali kapsamında yer alan 14. Mesir Sanayi Fuarı törenle açıldı. Laleli semtine kurulan fuarın açılış törenine, Vali Refik Arslan Öztürk de katıldı.

Aile ve Çocuktan Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, Manisa'nın Turgutlu ilçesi ziyaretine Vali Refik Arslan Öztürk de eşlik etti.

Vali Öztürk Manisa'da 23 Nisan Ulusal Egemenlk ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katıldı.

Vali Öztürk Dünya Harmoni Koşusu ekibiyle birlikte yanan meşaleyi tutarak Valilik önünden karşıdaki Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı'na kadar koştu.

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç'ın Manisa ziyaretine Vali Öztürk de eşlik etti.

Vali Öztürk Manisa Tarzanı Çevre Günleri etkinliğine katıldı.

Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk, Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Büyükbelen kasabasında 5. Zeytin Festivali törenine katıldı.

Manisa Belediyesi'nin yaptırdığı Gençlik Merkezi'nde belediye bünyesinde hizmet verecek olan Manisa Belediyesi Eğitim Merkezi (MABEM) törenle hizmete açıldı. MABEM'in açılış törenine Vali Refik Arslan Öztürk de katıldı.

Manisa Belediyesi Başkan Danışmanı Tülay Yesügey ve Tarihi Eser Uzmanı Sibel Ünlüsoy Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Merkeze alınan Vali Refik Arslan Öztürk için veda töreni düzenlendi. Valilik önünde çok sayıda kişi Öztürk'ü uğurlamak için sıraya girdi. Özellikle valiliğin bayan personeli gözyaşlarını tutamadı.