ASAYİŞ

Hamzabeyli Cinayeti Çözüldü...İşte Vahşi Cinayetin Katil Zanlısı

Abone Ol

HAMZABEYLİ CİNAYETİ ÇÖZÜLDÜ! Katil Zanlısı Yakalanarak Cezaevine Kondu..

4 yıl önce sabaha karşı evlerinde boğazı kesilerek öldürülen Akkoç çiftinin katil zanlısı tutuklanarak cezaevine kondu. Manisa İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri Katil zanlısı Engin C.’yi yakalandıktan sonra Akkoç Ailesine müjdeli haberi verdi. 4 Yıldır aydınlanamayan cinayetin sebebinin ‘Hırsızlık’ veya ‘Alacak- verecek’ olayı olduğu iddia edildi.

Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Hamzabeyli mahallesinde 19 Şubat 2012 günü sabah saat 05’de sularında evlerinde boğazı kesilerek vahşice öldürülen Sabri –Sibel Akkoç’un katil zanlısı yakalandı.

4 Yıldır aydınlatılamayan cinayet geçtiğimiz hafta içinde il jandarma alay komutanlığı, Şehzadeler bölük komutanlığı ve çobanisa jandarma karakolu ekiplerinin çabasıyla aydınlatıldı. Akkoç çiftinin katil zanlısı olan Engin C. Jandarmadaki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu. Engin C.’nin cinayetle ilgili olarak daha önce Jandarma tarafından sorgulandığı ortaya çıktı. Katil zanlısı Engin C’nin tutuklanmasının ardından Jandarma Ekiplerinin Akkoç ailesine müjdeli haberi verdiği öğrenildi.

HAMZABEYLİ CİNAYETİ ÇÖZÜLDÜ! Katil Zanlısı Yakalanarak Cezaevine Kondu..

4 YIL ÖNCEKİ AKKOÇ ÇİFTİ CİNAYETİNİN ANATOMİSİ Karı koca evlerinde vahşice katledildi Manisa'nın Hamzabeyli beldesinde oturan Sabri Akkoç ile eşi Sibel Akkoç'ın cesetleri bulundu Manisa merkeze bağlı Hamzabeyli beldesinde 44 yaşındaki Sabri Akkoç ile 41 yaşındaki eşi Sibel Akkoç, evlerinde dün sabaha karşı kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce vahşice öldürüldü. Sabri Akkoç'un yardım istemek için can havliyle evinin avlusuna kadar süründüğü, ancak sesini duyuramadan son nefesini verdiği ortaya çıktı. KAHVEYE GİDERKEN Korkunç olay, dün sabah saat 05.50'de beldenin Fidan mahallesinde meydana geldi. Sabah saat 05.50'de işlettiği kıraathanesini açmak için evinden çıkan Mehmet Akdemir, karşı komşusu Sabri Akkoç'un bahçe kapısının önünde kanlar içinde yattığını gördü. Bu sırada Sabri Akkoç'un eşi Sibel Akkoç'u merak eden Mehmet Akdemir, eve girdi ve mutfakta boğazı kesilerek öldürülen Sibel Akkoç'u buldu ve durumu hemen jandarmaya bildirdi. KÖPEKLER DE ÖLDÜRÜLDÜ Olay yerinde inceleme yapan İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri, cinayeti işleyen kişilerin, Akkoç çiftinin evinin mutfak penceresinden girip çıktığını belirledi. 15 gün önce de hırsızlık amacıyla gece yarısı eve giren kişilerin evdeki eşyaları dağıttığı, iddiaya göre 15 bin lira çaldığı kaydedildi. Akkoç çiftinin gürültüyle uyanması üzerine eve girenlerin kaçarken bahçedeki üç köpeği tüfekle vurarak öldürdükleri öğrenildi.

HAMZABEYLİ CİNAYETİ ÇÖZÜLDÜ! Katil Zanlısı Yakalanarak Cezaevine Kondu..

7 METRE SÜRÜNDÜ Dün sabaha karşı yine evde para ve ziynet eşyaları arayan kişi veya kişilerin Sibel Akkoç'un gürültüyle uyanıp mutfağa yöneldiği sırada öldürüldüğü tahmin ediliyor. Sabri Akkoç'un da bu sırada eşini kurtarmak için geldiği, çıkan arbede sonucu kollarından ve boğazından kesilerek öldürüldüğünü tahmin eden jandarma ekipleri, evin dışındaki kan izleri üzerinde de araştırma yaptı. Sabri Akkoç'un 7 metre boyunca evin avlusunu sürünerek geçtiği ve kapının önüne çıkarak yardım istediği ancak sesini duyuramadığı belirtildi. ACILI BABA PERİŞAN Oğlu ve gelininin öldürüldüğü sırada sabah namazını kılmak için camiye giden ve olayı eve gelen jandarma ekiplerinden öğrenen baba Hakkı Akkoç (72) şoke yaşadı. Hakkı Akkoç, jandarma ekiplerine ifade verdikten sonra tedavi için hastaneye götürüldü. 15 GÜN ÖNCE EVLERİNE HIRSIZ GİRDİ Manavlık yapan Sabri Akkoç'un evine 15 gün önce de hırsızların girdiği ve bir şey çalamadan kayıplara karıştığı öğrenildi. Komşuları tarafından sevilen Sabri Akkoç ve eşi Sibel Akkoç çiftinin 17 yıllık evli olduğu ve çocukların olmadığı belirtildi. Çiftinin cesetleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma ekipleri evde ve çevrede Akkoç çiftini öldürenlerin kullandığı bıçağı aradı ancak bulamadı.