ASAYİŞ

Eğitim İş dayanışma yemeği buluştu

Abone Ol

Eğitim İş Sendikası’na üye öğretmenler dayanışma yemeğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Gecenin ev sahipliğini yapan Eğitim İş Şube Başkanı Cem Ok, “Devrimci öğretmen hareketinin temsilcileri tüm ilçeleri ile beraber, birlik, beraberlik ve kaynaşma adına, ülkemizin geçtiği bu zor şartlarda bir arada mümkün olabilecek en pozitif enerjiyi vermeyi hedefledik” dedi.

Eğitim İş Sendikası Manisa Şubesi’nin düzenlediği dayanışma yemeği sendikaya üye öğretmenleri bir araya getirdi. Düzenlenen yemeğe Eğitim İş Genel Başkanı Mehmet Balık, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Halil Tokul, Baro Başkanı Ali Arslan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve tüm ilçelerdeki sendika üyesi öğretmenler katıldı.

Gecede konuşan Eğitim İş Şube Başkanı Cem Ok, “Eğitim İş Sendikası’nın dayanışma yemeği için bugün burada tüm ilçelerimizle toplanmış bulunmaktayız. Devrimci öğretmen hareketinin temsilcileri tüm ilçeleri ile beraber, birlik, beraberlik ve kaynaşma adına, ülkemizin geçtiği bu zor şartlarda bir arada mümkün olabilecek en pozitif enerjiyi vermeyi hedefledik. Dayanışma yemeğimize demokratik kitle örgütleri de katılarak bizlere destek veriyor. Bizde Türkiye Cumhuriyeti’nin bugün yaşadığı sorunların bilincinde olarak ve bu dertlerin, tasaların tamamı gündem maddemiz olarak ve bunlardan da çıkmanın yegane koşulunun birliktelikleri ve beraberlikleri güçlendirmek olduğuna inanarak bu yola devam ediyoruz. Gecemize katılan tüm konularımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Geceye katılan Eğitim İş Şube Başkanı Mehmet Balık ise, “Manisa’nın tüm eğitim iş örgütleri ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Senede bir defada olsa tüm üyelerimizle bir araya geliyoruz. Onların dertlerini, önerilerini dinliyoruz. Son 10 gün içerisinde 3’üncü kez Manisa’dayız. Yaşanan terör olayları ve ülkemizin geçtiği sıkıntılı süreç ise bizleri gerçekten çok üzüyor. Ülkemizin bu sıkıntılı dönemi bir an önce atlatmasını diliyoruz. Üyelerimize moral için buradayız. Manisa’yı seviyoruz” diye konuştu.