ASAYİŞ

Çocuklardan Sevimli Dostlarına Ziyaret

Abone Ol

Manisa merkez ve ilçelerinde eğitim gören minik öğrenciler, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ni ziyaret etti.

Manisa merkez ve ilçelerinde eğitim gören minik öğrenciler, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Öğretmenleri eşliğinde Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ni ziyaret eden minikler, merkezi gezerek barınak hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretlerinde miniklere, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Gözde Koç ve merkez yetkilileri de eşlik etti. Öğretmenleri eşliğinde öncelikle kedilerin bulunduğu alanları gezen minikler; köpek, kedi ve eşeklerin bulunduğu alanlarda da keyifli zaman geçirdi. Yetkililer tarafından hayvanlar hakkında bilgilendirilen minikler, merkeze kedi ve köpek maması da hediye etti. Minikler sevimli dostlarıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı. Minik öğrencilere, boyama kitabı ve kırtasiye seti de hediye edildi.