ASAYİŞ

Çifte Şampiyonluğa Yakışır Kutlama

Abone Ol

TRİBÜNLERE SIĞMAYACAĞIZ

GECEDE ŞAMPİYONLUK PASTASI KESİLDİ. ŞAMPANYALAR PATLADI VE KARADENİZ’İNMARSİS GRUBU EŞLİĞİNDE KARADENİZ YAYLALARINA GİDİLDİ

FUTBOL TAKIMIN 3. LİGE ÇIKAN HEM DE BAYANLAR VOLEYBOL DA 2. LİGE ÇIKAN TAKIMLAR HAYATLARINDA UNUTAMAYACAKLARI BİR ŞAMPİYONLUK GECESİ YAŞADI

ÇİFTE ŞAMPİYONLARA YAKIŞAN GECE

Gece boyunca ellerde şampiyon takımlarının bayraklarını sallayan Futbol ve Voleybol takımı sporcuları “Bekleyin biz geliyor o istasyonda durmaya niyetimiz yok” sözleri geceye damgasını vurdu.

Herhalde seneye bu tribün bizi almayacak. Her gününüz, her geceniz hep böyle mutlu geçsin” dedi.

İşte bunlar güzel bir anı. Yıllar sonra belki buradaki futbolcu kardeşlerimle de bir organizasyonda beraber olacağız. Önemli olan bu güzellikleri, mutlulukları paylaşabilmek. Ben başta başkan ve yöneticileri olmak üzere, teknik heyete, bütün futbolcu kardeşlerime, çaycısından malzemecisine emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tabi taraftarımızı da unutmamak lazım. Yıllar önce 5 bin kişiyle deplasmana gittiğimiz günleri unutmamamız lazım. Gördüğümüz gibi doğru yoldayız.

Geçmişte yaşadığımız 3. Lig’den alıp Süper Lig’e çıkaran bir futbol takımının yıllarca başkanlığını ve yöneticiliğini yaptım. O zaman yöneticilik yapan kardeşlerimi hiçbir zaman saymadan geçemem. Bugün de aramızda yıllar önce şampiyonluklara beraber imza attığımız Nezir kardeşim de aramızda. Ne mutlu.

“Bu sene çifte mutluluk yaşıyoruz. Kızlarımız voleybolda 3. Lig’den 2. Lig’e çıkarak bir şampiyonluğu bize ve Manisa’ya hediye ettiler.

Coşkulu gecede konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün;

Çakra eğlence merkezindeki geceye Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün ve kızı Hande Ergün ile katılırken, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun, Aytaç Yalçınkaya, Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, genel müdür yardımcıları, daire başkanları, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, eşi Gülden Ergün, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve sporcular katıldı.

Gecede şampiyonluk şampanyaları peş peşe patlatıldı. Muhteşem şampiyonluk gecesinde Karadeniz’in ‘Marsis grubu’ eşliğinde horan tepildi.

Geçtiğimiz haftalarda Bölgesel lig 8. Grubun lideri olarak ligi tamamlayarak 3. Lige çıkan futbol takımı ile Bayanlar Voleybol liginde 2. Lige çıkan Manisa Belediyespor’un iki takımına unutamayacakları bir şampiyonluk gecesi yaşatıldı. Görkemli gecede Manisa Büyükşehir belediye Başkanı Cengiz Ergün,Belediyespor’un Başkanı Cenk Ergün,Teknik Direktör Hakan Şapçı ve Voleybol takımın antrenörü Süleyman Bozkan,Belediyespor Futbol takımı futbolcuları,Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte şampiyonluk pastası kesildi.