ASAYİŞ

BİLGİÇ’İN MÜDÜRLERİNE TERFİ

Abone Ol

İçişleri Bakanlığı Personel Daire Başkanlığı Türkiye genelinde başarılı olan terfileri açıkladı. Manisa Emniyet Müdürlüğü'ndeki polis müdürleri ve Emniyet Amirleri de bu terfilerden nasibi aldı.

Terfi edenler arasında 196 Fetö örgütü elamanının tutuklanmasından etkİn olan KOM Şube Müdürü Mahmut Ay, 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğünden 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, TEM Şube Müdürlüğünde emniyet amirliği görevinden 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü görevine terfi etti.

Alaşehirli 4 yaşındaki Irmak Kupal cinayetinde özel ekibin başında yer alan ve cinayetin çözülmesinde etkin isimlerden olan Asayiş Şube Müdürü Süleyman Tırak, 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğünden 3. Sınıf emniyet Müdürlüğüne getirildi. Manisa Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç ise İçişleri Bakanlığınca açıklanan Müdür ve Amir terfileriyle ilgili olarak; “Şu en başta söylemekte yarar görüyorum teşkilatımın en küçük biriminden en üst birimine kadar hepsi 15 Temmuz sonrasında gerçekten cansiperhane çalıştılar.Ailerini dahi aylarca yüzlerini görememiş olabilirler ancak ülkenin içerisinde bulunduğu koşulları el birliği ile olumlu sürece dönüştürmek için vefakar ve cefakar şekilde çalıştılar. Hepsini yürekten tebrik ediyordum.Terfilerin süreceğinden hiç kuşkum yok. Teşkilatımdaki 9 müdür ve amirimin terfi etmesi beni gerçekten onurlandırmıştır. Bu isimler arasında 3.Sınıf Emniyet Müdürü olan Kom Şube Müdürüm Mahmut Ay, Eğitim Şube Müdürüm Adnan Aykuş 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, 4. Sınıf Emniyet Müdürü olan İstihbarat Şube Müdürü Onur Dinçer,Asayiş Şube Müdürü Süleyman Tırak, Çocuk Şube Müdürü Metin Esen ve Turgutlu İlçe Müdür yardımcısı Hamit İlker Çakmak 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, TEM Şube Müdürlüğünde Emniyet Amiri Murat Dokumacı, Turgutlu ilçe Emniyet Amiri Volkan Parıldar ve Siber Suçlar Şubesinden Sayım Başaran 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etmişlerdir. Kendilerini yürekten kutluyor başarıların devamını diliyorum” dedi