ASAYİŞ

Alkışlar Ticaret Borsasına

Abone Ol

Manisa Ticaret Borsasının 25 yıldır sürdürdüğü fakir ve başarılı öğrencilere bot dağıtımına bu yılda devam etti.

Bugüne kadar 2,5 milyon fakir ve başarılı öğrenciye bot ve kaban dağıtımında bulunarak örnek bir sivil toplum projesini devam ettiren Manisa Ticaret Borsası bu yılda 1000 öğrencinin ayaklarını sıcak tutacak botları okul müdürlerine teslimi sağlandı.

Ticaret Borsasındaki bot dağıtım törenine Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap,Şehzadeler İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu,Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü,Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,Yunus Emre Belediye Başkan yardımcısı Şule Uygur,Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş ve 40 okul müdürü katıldı.

Törende konuşan Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, “TOBB olarak yıllardır fakir ve başarılı öğrencilerin her zaman yanında yer aldık. Yılladır sürdürdüğümüz bu önemli geleneği bu eğitim öğretim sürecinde hayata geçirmeyi uygun bulduk. Bu 1000 çift botla minik yavrularımızın ayakları kış boyunca sımsıcak olacak. Bu ve benzeri projelerimize eğitim dönemi boyunca sürdüreceğiz.”

Manisa Valisi Güvençer ise “Manisa Ticaret Borsamızın bu projesini devam ettirmesinden dolayı başta Başkan Özkasap ve yönetim kurulu üyelerini,TOBB yöneticilerin yürekten kutluyorum. Bu bir kurumsal eylemdir. Böyle eylemin devam etmesi diğer sivil toplum kuruluşlarına büyük örnek teşkil edecektir. Bu çocuklarımız eğitimdeki başarılarına ulaşmak ve geleceğin başarılı devlet adamları olabilmek için çıplak ayakları ile de okullarına gidebilirler.

Bizlerin o çocuklarımızı görüp yollarına daha güvenle gitmelerini sağlamaktır. İşte bu bağlamda bu proje yerinde bir projedir. Buradan bu yavrularımıza zihin açıklığı ve başarılar diliyorum” dedi

Vali Güvençer ilk botları Cumhuriyet İlkokulu yetkilisine teslim etti.

Fakir ve başarılı öğrencilerin ayaklarını kış boyunca sıcak tutacak botların bulunduğu kolileri sırtlanan okul müdürleri Ticaret Borsa binasından mutlu şekilde ayrıldılar.