ASAYİŞ

“1. Aşıklar Bayramı”nda Kıran Kırana Atışmalar

Abone Ol

Manisa Celal Bayar Üniversitesi ile Manisa Şairler ve Ozanlar Derneği işbirliğiyle düzenlenen “1. Aşıklar Bayramı”, 8 Aralık 2016 tarihinde Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Ozanlar, etkinlik öncesinde Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’yi ziyaret etti. Ziyarette üniversitenin etkinliğe ev sahipliği yapması nedeniyle, MCBÜ Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’ye teşekkür plâketi takdim edildi. Prof. Çelebi de nazik ziyaret için teşekkür ederek, 1. Aşıklar Bayramı’na ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

1.Aşıklar Bayramı’na MCBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Gümüş ve Prof. Dr. Birol Kovancılar, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Güzgülü, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Manisalılar ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Aşıklar Ahmet Poyrazoğlu, Orhan Üstündağ, Erol Ergani, Muhlis Denizer, Yakup Temeli, Mevlüt Mertoğlu, Osman Feryadi, Ali Cenani, Erol Şahiner, Zakir Tekgül, Peri Gülgez, Baki Çetin, Mansur Alyansoğlu, Ali Bulut ve Selahettin Dündar, karşılıklı atışmalar ile seyircilere son derece keyifli saatler yaşattı.

Program sonunda uzun süre alkışlanan aşıklara, Manisa Celal Bayar Üniversitesinin teşekkür belgeleri takdim edildi.