Bankasya 1. Ligde mücadele edecek olan Manisaspor bu seneki kombine kart fiyatlarını açıkladı. 255 TL ile 45 TL arasında değişen fiyatlar gayet cazip gözüküyor doğrusu. Yani Manisaspor bu sene seyircisi  2.6 TL ye 17 maç izleyebilecek. Yok ben kombine

Bankasya 1. Ligde mücadele edecek olan Manisaspor bu seneki kombine kart fiyatlarını açıkladı. 255 TL ile 45 TL arasında değişen fiyatlar gayet cazip gözüküyor doğrusu.

Yani Manisaspor bu sene seyircisi  2.6 TL ye 17 maç izleyebilecek.

Yok ben kombine almayayım da istediğim maça gideyim diyenler ise 5, 10, 20 TL ödeyecekler.

Daha ne olsun.

Bundan sonra iş Manisalı futbolseverlere düşüyor. Asıl şimdi takıma sahip çıkma ve destek olma zamanıdır. Üstelik bu sene son derece enteresan bir rekabete de sahne olacak.

Akhisar Belediyespor’un da maçlarını Manisa’da oynama ihtimali var. Bu durumda kim daha fazla seyirci toplayacak sorusu geliyor insanın aklına.

Denilebilir ki Akhisar Süper Ligde Manisa ise Bankasya 1. Ligde.  Maçların özelliği, takımların kalitesi, liglerin farklılığı vs.. 

Bunlar bahane oluşturamaz. 

Futbolu seven, Manisaspor’a gönülden sahip çıkan taraftar açısından Boluspor’un Antalyaspor’dan, Adana Demirspor’un Kayserispor’dan bir farkı yoktur.

Bir fark olacaksa bu farkı yaratacak olan yine taraftardır. 15 bin kişinin desteğini arkasına almış şampiyonluğa oynayan Manisaspor’un yaratacağı heyecan Süper Ligde düşmemeye oynayan Manisaspor’dan daha fazla olacaktır.

Gönül ister ki takımımız hangi ligde olursa olsun şampiyonluğa oynasın.

Gönül ister ki ister şampiyonluğa oynasın ister düşmemeye taraftar hep tribünde olsun.

Gönül ister…

Ama Manisa da diğer birçok Anadolu kenti gibi futboldan giderek uzaklaşıyor. Boş tribünler, 3-5 bin kişiye oynanan maçlar. İngiltere 3. Ligi kadar bile dolduramadığımız statlar.

Umuyorum diliyorum ki bu sene Manisasporumuz dolu ve coşkulu tribünlere maçlarını oynasın.

Genç başkanımız ve ekibi de şu uyuyan Manisa’yı uyandırsın…

 

Yaşar Fahri CAN