Ailesiyle birlikte Turgutlu’ya gelen Uğur Turan kibar ve samimi tavırlarıyla dikkat çekti. Türkiye’nin en önemli bürokratları arasında gösterilen Turgutlu’nun yeni kaymakamı Uğur Turan’ı, Belediye Başkanı Turgay Şirin, Emniyet Müdürü Ahmet Esendemir, Jandarma Komutanı Levent Türker, TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve kaymakamlık personeli karşıladı.

Kütahya Vali Yardımcılığı görevinden Turgutlu Kaymakamlığı görevine atanan Uğur Turan, Turgutlu’ya gelerek Kaymakamlık konutuna yerleşti. Ailesiyle birlikte Turgutlu’ya gelen Uğur Turan kibar ve samimi tavırlarıyla dikkat çekti. Türkiye’nin en önemli bürokratları arasında gösterilen Turgutlu’nun yeni kaymakamı Uğur Turan’ı, Belediye Başkanı Turgay Şirin, Emniyet Müdürü Ahmet Esendemir, Jandarma Komutanı Levent Türker, TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve kaymakamlık personeli karşıladı.

Turgutlu’ya geldikleri için çok mutlu olduklarını ve bunun sorumluluğunu hissetiklerini belirten Uğur Turan, Turgutlulu olan Kütahya Valisi Şerif Yılmaz’ın selamlarını da iletti. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ile birlikte çalışacağı için çok mutlu olduğunu belirten Kaymakam Uğur Turan, "Allah utandırmasın, buraya geldiğim için çok sevinç duyuyorum ve sorumluluğunu da hissediyorum. Ana baba duası alarak geldik, sevgili annemin ve biricik hacı babacığımın sizlere selamı var. Maksadımız bir ve beraber olup, kaliteli ve güzel hizmetlere vesile olmak. Allah’ın bir kuluyuz ve haddimizi biliyoruz, sevgili eşimin, sevgili yavrularımızın ve sizlerin desteğiyle Turgutlu’nun güzel insanlarına hizmet edeceğiz. Rabbim, Kasabalılara güzel hizmet etmeyi nasip etsin. Teveccühünüz bizleri mutlu etti. Sayın Kütahya Valimiz Şerif Yılmaz ve ailesinin selamlarını sizlere iletiyorum. Allah utandırmasın, Bismillah dedik başladık, ayrıca Ahmetli Kaymakamımızın rahatsızlığını duyduk, kendisine acil şifalar diliyorum. Yolda Diyarbakır ve Kilis’ten üzücü haberleri aldık, yaşanan hadisleri üzüntüyle öğrendik. Başımız sağ olsun, Allah rahmet eylesin, Rabbim bundan sonra sukunet versin. Kıymetli belediye başkanımıza, kolluk güçlerine, sivil toplum kuruluş temsilcilerine, mesai arkadaşlarıma ve siz sevgi değer aziz basın mensubu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Hepiniz Allah’a emanet olun, yarın sabah vazifemize başlayacağız. Erdoğan Bektaş valimin emrinde çalışıyor olmaktan dolayı mutluluğumu da ifade ediyorum. Allah mahçup etmesin, dualarınızı bekliyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim